Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Solidarnost s Turskom
Povratak na članak

Svijet osuđuje napade na zračnu luku u Istanbulu

Glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg snažno je osudio napade na istanbulsku zračnu luku Ataturk, priopćio je ured NATO-a za odnose s javnošću.

Komentari 5

GO
Gomila
09:30 29.06.2016.

Turskoj propo plan velika Turska i sad pri svijetom hoce da ocisti lice kao da on nije kriv za zlo u Siriji i Iraqu koliko kurda je pobio on je koljac zena i djece

VL
Avatar @proma_trač
@proma_trač
09:22 29.06.2016.

Nakon ovih osuda će se sad teroristi baš utrtati od straha. Nažalost većina ovih tkz. sudija ih je i stvorila i dalje stvara.

VL
RM
rmd3
10:18 29.06.2016.

Osudjujem ja Tursku koja opskkrbljiva teroriste u Siriji da se bore protiv Assada,osudjujem Turke koji kradu naftu iz Sirije te novcem od te nafte financiraju sami rat u Siriji. Turci su jedan od glavnih problema zašto je ISIL tolko jak na istoku Saudijska Arabija ,Izrael,Amer, sve su to države zbog čeg Sirijski narod pati.

VL
GO
Gomila
09:24 29.06.2016.

Erdegon tajni agenti organizirali pokolje turaka Turska propaganda

VL
AN
anarhija
11:56 29.06.2016.

turska propaganda ,ne nayjedajte na to ,vec vidim kako Erdogan okrivljuje Kurde i salje par aviona da ih sravnaju sa zemljom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.