Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj
Povratak na članak

UŽIVO: Posljednji ispraćaj Shimona Peresa. Na pogrebu 5 tisuća gostiju i Kolinda Grabar-Kitarović

Među pet tisuća gostiju koji će na brdu Herzl nazočiti posljednjem ispraćaju bivšeg izraelskog predsjednika i premijera koji će biti pokopan uz najviše državne počasti na dijelu nacionalnog groblja pod nazivom "Velikani nacije" bit će i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

Komentari 7

MA
Malenkost
10:48 30.09.2016.

Uro je covijek koji je zapoceo graditi izraelska naselja na palestinskom tlu. Da bi se smirilo situaciju dobiva i nobelovu. Effektivo nista nije ucionio. Palstinci i dalje na svom tlu zive u "izbjeglickim Logorima". Ja sam 50 + i ti pregovori ostaju pregovori, pregovori, pregovori, ... u nedogled sve dok palestinic ne izumru. Jad.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:12 30.09.2016.

Našu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović če biti lako primjetiti jer je svaki dan sve korpulentnija, šira i teža.

VL
Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
08:20 30.09.2016.

Dali Kolinda dolazi sa Bujancem,i dali dolazi za kamuflirana,obzirom da dolazi iz "države" u kojoj tradicionalno čuvaju i vole Židove?

VL
DU
Deleted user
08:40 30.09.2016.

za Peresom tugujem onoliko koliko tuguje Palestinski narod na okupiranim poručjima...

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
10:38 30.09.2016.

R.I.P. pocivao u miru...

VL
AN
anticenzura
08:41 30.09.2016.

Ona ce se hvalisati nonom antifasistom danas u Izraelu medju zvanicima. A na putu do tamo slusati Thompsona u slusalicama u avionu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.