Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vidjeli fotografiju

Švicarski par se javio policiji: "Šumski dječak" je naš unuk!

suma
Privatna arhiva
08.10.2011.
u 22:31

Mladić poznat pod nadimkom "šumski dječak" pojavio se u Berlinu prošlog mjeseca.

Neimenovani par iz Švicarske tvrdi kako je Ray (17), koji tvrdi da je pet godina živio u šumi, zapravo njihov unuk. Pristali su i na testove DNK kako bi to dokazali, a reagirali su odmah nakon što su njegovu fotografiju vidjeli u novinama.

Njemački mediji nisu otkrili više detalja o neobičnom slučaju, a još se nije oglasila ni policija. Prije dva tjedna policija i socijalna služba počeli su sumnjati u vjerodostojnost mladićevih izjava. Ukoliko se dokaže da je Ray zaista iz Švicarske, njemačke vlasti će ga deportirati odmah, javlja Daily Mail

Mladić poznat pod nadimkom "šumski dječak" pojavio se u Berlinu prošlog mjeseca. Prema posljednjim informacijama o njegovom slučaju, policija vjeruje kako je Ray živio na češkoj strani planine Ore, a do Berlina je propješačio 240 kilometara.

Ray inače odlično govori engleski, a na njemačkom zna reći tek nekoliko riječi. Dječak je visok 175 centimetara, ima plavu kosu i u odličnoj je kondiciji. Ljudi koji provode vrijeme s njim u Berlinu ističu kako se radi o plahom dječaku, kojemu se sviđa gledati televizor i odlazak na kuglanje. Ljubazan je i daleko od percepcije divljaka koji je došao u civilizaciju.

Komentara 5

SI
silversurfer22
09:22 09.10.2011.

..I ja bi najradije pobjegao u šumu na 5 godina ak mi vjerujete...

OB
-obrisani-
00:26 09.10.2011.

Tarzane !!!!!

Avatar flegmatik
flegmatik
08:26 09.10.2011.

Dobro je što su mu baka i djed iz Švicarske. Ima i tamo dosta šuma ako se preseli kod njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije