Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak 70 milijardi?

Švicarska potvrdila da je zamrznula Mubarakovo bogatstvo

hosni mubarak
AFP/PIXSELL
VL
Autor
Hrvoje Dečak
19.02.2011.
u 15:54

U Švicarskoj su blokirani deseci milijuna franaka koji pripadaju donedavnoj prvoj obitelji

Švicarska je priopćila da je zamrznula desetke milijuna franaka koji pripadaju vodećim ljudima svrgnutog egipatskog režima, a prije svih bivšem predsjedniku Hosniju Mubaraku. Tako je potvrđena nedavna vijest kako je vlada zamrznula "potencijalnu imovinu" Mubaraka, njegove žene, dvojice njihovih sinova, njihovih supruga, Mubarakova zeta i petorice viših dužnosnika stranke NDP, prenosi AP.

Egipatski državni odvjetnik izložen je pritisku aktivista u borbi protiv korupcije da pokrene istragu o imovini Mubaraka i obitelji. Aktivisti su dostavili egipatskim vlastima dokumente za koje kažu da sadrže podatke o tome na koji je način bivši predsjednik došao do bogatstva procijenjena na između jedne i čak 70 milijardi dolara.

Ključne riječi

Komentara 13

MA
malena27
21:42 19.02.2011.

70 000 000 000 !!! mili Boze!

OB
-obrisani-
22:15 19.02.2011.

POZIVAMO VAS NA VELIKI PROSVJEDNI SKUP POVODOM UHIĆENJA, ZADRŽAVANJA I ODLUKE O IZRUČENJU HRVATSKOG BRANITELJA TIHOMIRA PURDE, U SUBOTU, 26. VELJAČE 2011. GODINE NA TRGU BANA JELAČIĆA U ZAGREBU S POČETKOM U 13:00 SATI UZ NASTUP MARKA PERKOVIĆA THOMPSONA

OB
-obrisani-
10:21 20.02.2011.

Nek ga pokloni SIROTINJI..?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije