Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pritisak

Švicarska banka zamrznula Assangeove račune

\'Whistleblowing website Wikileaks founder Julian Assange\'s attends a meeting between the US State Department officials and NGO on the sideline of the first review of the United States by the United
Reuters/Pixsell
06.12.2010.
u 17:34

Stranica WikiLeaks nedavno je objavila stotine tajnih dokumenata američke diplomacije što je naljutilo američku vladu i uzrokovalo gašenje stranice na američkim serverima.

Švicarska poštanska banka zamrznula je račune koji pripadaju osnivaču WikiLeaksa Julianu Assangeu. Na računima je navodno oko 31.000 eura. Stranica WikiLeaks nedavno je objavila stotine tajnih dokumenata američke diplomacije što je naljutilo američku vladu i uzrokovalo gašenje stranice na američkim serverima.

Prošlog je tjedna WikiLeaks svoju domenu preselio u Švicarsku.

Stranice poput PayPala i Amazona također su otkazale usluge WikiLeaksu.

Ključne riječi

Komentara 110

RE
rezonancija
19:32 06.12.2010.

zapravo ameri drze sve od islanda pa unaokolo do tokija...hitler je bio mala maca za njih...ali nece dugo...tko se maca laca...glavom placa

Avatar jovanhovan
jovanhovan
00:31 07.12.2010.

UNESCO-vo izvješće o vodnim zalihama iz 2007., provedeno u 188 zemalja svijeta, smješta Hrvatsku na visoko treće mjesto u Europi po vodnim zalihama.

OB
-obrisani-
20:10 06.12.2010.

@Sipa Sipa, sve si rekao, nema potrebe da ista komentiram. Dobili ste po svom srpskom balkanskom nosu zato sto ste izvrsili genocid u Bosni i pokusali na Kosovu. Ako ti to jos nije jasno, crkni od zavisti i zapamti, akoo ti ponovo padne na pamet da napravite tako nesto, opet cete dobiti po nosini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije