Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE SNAGE

Švicarac Dr. G. Mettraux postao pojačanje u Gotovininoj obrani

mettraux (1)
Foto: VL
1/4
13.05.2011.
u 22:45

Švicarski odvjetnik član je "The Group" koju čini 6 stručnjaka ICLB-a i čiji su članovi i Steven Kay i Gillian Higgins, odvjetnici koji su oslobodili Čermaka

Ništa se više ne prepušta slučaju. Luka Mišetić, glavni odvjetnik u timu obrane Ante Gotovine, potvrđuje da je od petka kao dodatni savjetnik u generalov obrambeni tim uključen i švicarski odvjetnik dr. Guenael Mettraux.

Riječ je o iskusnom odvjetniku i ekspertu koji se već potvrđivao u sudnicama Međunarodnog kaznenog suda u Haagu. Branio je Sefera Halilovića i Ljubu Boškoskog i obojica su oslobođena optužbi.

Mettraux je jedan od svjetski najpriznatijih eksperata za zapovjednu odgovornost, o čemu je napisao i knjigu "Zakon zapovjedne odgovornosti". Mettraux je član ICLB-a (International Criminal Law Bureau), međunarodne odvjetničke tvrtke.

Cijeli tekst pročitajte u subotnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista

Komentara 130

OB
-obrisani-
00:20 14.05.2011.

moderatora verovatno nema do ponedeljka,i on je na vikendu....zato se bolje malo opusti a nemoj da kukas ko neka baba....i sta ako te kara janez,i treba da vas kara,karate i vi njega pa mu gujicu pomerate...al ne place ko neka zena.

BO
bosut1
00:25 14.05.2011.

Kad god vidim da su svrbi na nasem forumu znam da im nije lako.Kompleksi i frustracije su njihove nacionalne bolestine koje tako tupavi dolaze lijeciti na nase novine.Jad od naroda,nista vise.

OB
-obrisani-
00:16 14.05.2011.

Dr. G. Mettraux: \"Honorar je odličan, šanse za slobodu nikakve ali možda nevini vitez izađe koju godini prije 2035 pa če se njegovi domoljubni doma strašno razveseliti\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije