Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZ INCIDENATA

Sveti Duh, bolnica slučaj ili poligon za političke obračune? 'Radi se o borbi na više razina'

20.06.2023.
u 21:00

Bolnica u svakom slučaju funkcionira jednako kao i prije. Međutim, kraj unutarnjih neprijatelja, vanjski ti i ne trebaju, kaže jedan svetoduški liječnik

Komentara 21

Avatar xenon
xenon
21:45 20.06.2023.

Kada se u ovoj bolnici nešto dogodi svi su krivi samo ne ravnateljica. Kada u Sisačkoj bolnici dvije pacijentice zateknu na jednom krevetu histerično se traži, ni više ni manje nego, ostavka ministra.

KO
Kološanin
01:03 21.06.2023.

Povodom smrti svoga kolege, pok. Matijanića, organizirali ste prosvjed i tražili smjenu ministra zdravstva, a sada za mrtvace na podu mrtvačnice, smrti 3 pacijenata u bolničkoj čekaonici, obavještavanje HZJZ o meningitisu na neonatologiji, protivno protokolu, tek kad je slučaj dospio u medije, krivite političke obračune.

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
21:21 20.06.2023.

Poligon za političke obračune, borba na više razina, unutarnji i vanjski neprijatelji...kakve su ovo sumanute ravnozemljaške teorije zavjere? Što hoćete reći, da je, osim što je netko podmetnuo mrtvace na pod mrtvačnice, još i pobio ljude po čekaonicama i namjerno masovno zarazio bebe meningitisom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije