Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RODNA SEPARACIJA
Povratak na članak

Švedska škola na udaru zbog odvojenih satova tjelesnog za dječake i djevojčice

Škola je bila prijavljena nacionalnom školskom inspektoratu, ali je ocijenjeno da se kvaliteta tjelesnog ne razlikuje kod dječaka i djevojčica

Komentari 12

Avatar nekakav
nekakav
11:47 29.08.2016.

to je muslimanska škola. otud počinje i završava sve. ili je netko očekivao da će u švedskoj inspekcija reći da je bilo što u vezi islama sporno, protuzakonito? pa letjeli bi s posla odmah! ne smiješ muslimane za ništa optuživati.vati. i kad ti glavu razbiju, šuti, to nije ništa lošeg. mene samo čudi da od tolkog držanja glave u pijesku još nisu dobili grbu....

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
13:23 29.08.2016.

Project Eurabia se nastavlja... uz svesrdnu podrsku evropskih beskicmenjaka.

VL
AA
aabbcc
13:58 29.08.2016.

što je jednoj muslimanskoj školi ___a kakva je to skola i sta se postane kada se zavrsi ?

VL
GO
gooniegoogoo
20:00 29.08.2016.

Integracija potpuna

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:54 29.08.2016.

Perverznjaci pedofili vladaju. Otuda i ove poremećene budalaštine.

VL
DU
Deleted user
14:21 29.08.2016.

Dječaci odnosno muškarci jednostavno imaju veću i drugačiju mišićnu masu i mogu izvoditi vježbe koje žene vrlo teško mogu, često uz rizik ozljeda. Zašto onda ne bi imali odvojene satove? Ili će te djevojke koje sada odvojeno vježbaju, jednog dana biti potpuno ravnopravne rudarke, drvosječe, dizačice utega iste težine kao muški kolege iste kilaže?? Svi bi bili ravnopravni, ali priroda je u nekim područjima i situacijama to onemogućila. ma čudo jedno kako muškarci ne zahtijevaju napredak medicine da bi mogli zatrudnjeti?

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:27 29.08.2016.

Pa mojih oboje djece i u srednjoj i u osnovnoj skoli u Osijeku su imali odvojeni tjelesni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.