Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Svećenik koji je ubio svog stanodavca završio u bolnici

car
AFP
28.12.2009.
u 16:32

Sve se dogodilo oko četiri sata ujutro. Svećenik se tek vratio u kuću obitelji Manfredini s jedne predbožićne zabave i ne zna se zašto je nasrnuo na one koje je smatrao članovime svoje obitelji.

Paola Losavio, sutkinja u Modeni, nije danas dopustila zadržavanje u zatvoru don Giorgija Paninija (57) iz Vignola, optuženog za ubojstvo prijatelja Sergija Manfredinija (67), koji ga je ugošćavao, nego je dopustila njegovo prebacivanje u zatvorski odjel bolnice u Modeni. Svećenik je ubio prijatelja i teško mu ranio ženu, a u njihovu je stanu živio.
- Možda sam to i ja učinio, ali ne znam zašto - izjavio je svećenik don Giorgio Panini. Osim što je optužen za ubojstvo Sergija Manfredinija, koji ga je proteklih 20 godina držao u svome stanu, optužen je i za teško ranjavanje njegove žene Paole Bergamini (62).

- Don Panini je izbezumljen, prisjeća se samo nekih trenutaka iz tragične noći - izjavio je svećenikov odvjetnik Domenico Giovanardi i dodao da je njegov štićenik iznio važne podatke za istragu, ali "nije mogao priznati da je nožem ubio prijatelja koji ga je 20 godina ugošćavao u svojoj kući".

Don Panini i obitelj Manfredini znaju se 30 ili 35 godina. Živio je najmanje 20 godina u njihovu domu. Zašto je tako bijesno postupio, jer nakon što je nožem ubio Sergija, navalio je i na njegovu ženu Paolu Bergamini kojoj je prerezao vrat i teško je ranio, još se ne zna. Spasio ju je sin napadnutih Davide Manfredini (42) koji je, čuvši galamu, sišao s kata u kući i svijećnjakom udario svećenika Paninina po glavi i tako ga spriječio da mu ubije i majku. Paola Bergamini nalazi se u intenzivnoj njezi, a na životu je drži stroj za disanje. I Davide je lakše ranjen, oprerirana mu je ruka.

Sve se dogodilo oko četiri sata ujutro. Svećenik se tek vratio u kuću obitelji Manfredini s jedne predbožićne zabave i ne zna se zašto je nasrnuo na one koje je smatrao članovime svoje obitelji.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:50 28.12.2009.

Allahuekber treba li bolji dokaz da Šejtan stoluje u Vatikanu? La illahe ilellah zato uvijek i na svakome mjestu: kolji Vlaha u ime Allaha dž.s. elhamdulillah.

IB
Ivana Brkić Ćubela
16:52 28.12.2009.

Otkaceni katolicki Sveštenik Zna karate, džudo i još pedeset ostalih borilačkih veština. Može da urniše helikopter sa praćkom, zna da koristi barem pedeset najrazličitijih jurišnih pušaka, poluatomatika, bombi i ostalih razornih tvorevina. Krije tenk u podrumu i ionako je poo merilima Holivuda prelepi lepotan sišao sa nekih od Mikalenđelovih slika, on je ipak veran svom celibatu čak i ako živi u selu u kome ima bar pedesetak devojaka koje bi mogle da stanu na naslovnu Plejboja. Onda se ispostavi da je on bivša foka/marinac/elitni ubica/ koji se povukao iz svog posla jer mu se sve smučilo ali ipak ne pravi takvu facu kada komunistička ekspedicija/ tajna nemačka armija/ grupa bajkera sa gomilom kalašnjikova napadnu njegovo selo, a on njih sve pobije, a glavnom vođi nabije glavu na kolac u obližnjoj šumi. Na kraju on nalazi ljubav u vidu najružnije devojke, za koju se ispostavi da je najlepša devojka u selu kada skine naočari, i sa kojom odlazi na motoru koji je našao u obližnjoj kući / ukrao od glavnog bajkera u zalazak Sunca

ST
strsica
23:07 28.12.2009.

On je samo covjek kao i svi mi, a profesija mu je svecenik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije