Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja policajcim

Sve ću vas pobiti. Ja ću izaći iz zatvora, ali vi nećete iz groba

bomba
Arhiva VL
20.03.2010.
u 12:12

Za Draganom M. (24) iz Kaštel Starog je Županijski sud u Splitu raspisao potragu zbog teške krađe, a prilikom uhićenja je napao i izvrijeđao policajce

Dragan M. (24) iz Kaštel Starog sukobio se s policajcima kojima je bez uspjeha pokušao pobjeći na biciklu. Za njim je Županijski sud u Splitu 18. veljače raspisao potragu zbog teške krađe, a do sada je prikupio više od 50 kaznenih prijava.

U petak je u Kaštel Novom na Putu Smokvinca s bicikla vrijeđao policajce, a kada su ga pokušali uhititi odgurno je jednog od njih i pokušao ga udariti u međunožje. Dok su ga smještali u maricu pljuvao je po njima, a onda su pale i prijetnje smrću.

- Sve ću vas pobiti. Ja ću izaći iz zatvora, ali vi nećete iz groba. Znam di živiš drote jedan, ubit ću ti ženu i dicu - zaurlao je Dragan M.
Potom je oštetio oplatu i vrata na službenom vozilu.

Svi su u naguravanju lakše ozlijeđeni. Policajci imaju hematome po potkoljenicama, a Dragan M. koji je imao 0,77 promila alkohola u krvi, zadobio je udarac u glavu. Zadržan je do otriježnjenja, a očekuje ga kriminalistička obrada zbog prijetnje, napada na službenu osobu i oštećenja tuđe stvari.

Komentara 6

OB
-obrisani-
16:45 20.03.2010.

Pokušao pobjeći policajcima na biciklu. Živi Sir Oliver.

LZ
lud, zbunjen, a najmanje norma
20:05 20.03.2010.

....50-ak kaznenih prijava, niškorist i tumor ovog društva, magarac koji svoje komplekse vuče iz rane mladosti... Prava momčina i dobra batina, bez privođenja sudu i drugih sranja, već svaki dan po leđima, pa da vidiš, to je ono što našem društvu nedostaje....

OB
-obrisani-
13:37 20.03.2010.

trebali su ga slučajno usmrtiti na licu mjesta.izvesti kao da je bježao i slučajno pao kamenom na sljepoočnicu i svi bi mirnije spavali a nitko osim možda njegovih roditelja ne bi žalio.i to možda,jer mnogi roditelji da imaju ovakvog gnjusa za potomka bi ga se odrekli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije