Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svijet analiza
Povratak na članak

Svastike i na ulicama Jeruzalema! Izrael ih prati, ali ignorira

Na patetične provokacije bolesnika i provokatora koji nastoje privući pozornost javnosti, Država Izrael se i ne obazire

Komentari 8

KA
kafka
07:44 06.07.2015.

Jbte, Jeruzalem pun ustaša! . . . . . . . . . Naša vlada hitno mora nešto poduzeti, a kukurikavci i neoanitifašisti o tome danima razglabati u Saboru. . . . . . . . . . . .

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
22:07 05.07.2015.

Sigurno ih je mladi HDZovac nacrtao po nalogu Ostojića ...

VL
BR
brojevi
07:59 06.07.2015.

Kako sve u životu ima dobrih i loših strana tako i isticanje svastike(i ostalih simbola totalitarizma) podsjeća svijet na najkrvavije događaje u povjesti čovječanstva ali i bipolarno stanje ljudske svijesti gdje zlo postaje dobro ili obrnuto. Ljudska povijest je povijest ratovanja i usprkos teškim posljedicama, čovjek još uvijek nije naučio kontrolirati svoje instikte i svjesno pronalazi opravdanje takovoj destrukciji. Jedino nas, kao znatiželjnu, vrstu može spasiti zajednički interes a to je sigurno istraživanje svemira.

VL
AN
anticenzura
22:16 05.07.2015.

Sta znaci da bi se i mi trebali neobazirati? Mi cemo se obazirati i te kako, i svatko tko bude pravio zlocinacku pecinu od nase drzave, revizionirao povijest i ucio nasu djecu da obozavaju zlo, zazalit ce s kim je imao posla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.