Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
italija u šoku

Svađa sa ženom završila tragično: Bacio dvoje djece sa 6. kata

policija italija
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.05.2012.
u 10:05

Nakon što je dulje vrijeme bio bez posla, Marco Turrini (41) pao je u depresiju. Financijske teškoće kulminirale su današnjom svađom sa suprugom Elenom koja je završila tragično.

Tragedija obitelji Turrini danas je potresla Bresciu i cijelu Italiju. Naime, nakon što je dulje vrijeme bio bez posla, Marco Turrini (41) pao je u depresiju. Financijske teškoće kulminirale su današnjom svađom sa suprugom Elenom koja je završila tragično, piše Corriere della Sera.

Pobješnjeli Marco uzeo je jednogodišnju kćer Manuelu te je odnio do otvorenog prozora. Supruga mu je kazala da ju je uspio uplašiti i neka spusti dijete. Međutim, on je djevojčicu bacio sa šestog kata zgrade. Nakon toga isto je učinio i sa 4-godišnjim sinom.

Elena je zatim u šoku i vrišteći odjurila pred zgradu, a suprug je krenuo za njom. Kako je nije uspio dostići, skočio je kroz prozor u hodniku zgrade. Pao je na parkirani automobil te na mjestu preminuo.

Djevojčica i dječak ubrzo su prevezeni u bolnicu, no podlegli su teškim ozljedama.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
10:46 23.05.2012.

Eto kako riješiti nezaposlenost, molim da se u Zagrebu makne ograda sa nebodera na Jealčićevom trgu. Plan 21 - brzo riješavanje nezaposlenosti, jedan skok.

OB
-obrisani-
11:04 23.05.2012.

Monstrum a ne otac....

OB
-obrisani-
10:44 23.05.2012.

ima 40 godine a dece su mu mala . Umesto da bude zrela osoba on je psihički bolesnik. Očito da tip oboleo . I da EU \"jede svoje decu\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije