Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sutra 6. Mystery shopping dan

Trgovina
Arhivska fotografija
17.02.2010.
u 11:47

Sudionici će imati prilike čuti i iskustva "tajnih“ učenika, ali i zaposlenika Splitske banke o tome može li se usluga i kako standardizirati.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva i Hrvatske gospodarske komore, a u organizaciji tvrtke Heraklea, članice Udruženja za istraživanje tržišta u HGK, 18. veljače od 9 do 13 sati u Hotelu Antunović u Zagrebu održat će se 6. Mystery shopping dan.

Heraklea, prva hrvatska agencija specijalizirana za mystery shopping, priprema potpuno novi koncept pod motom "Vrijednost za novac". Osim brze registracije, zanimljivih predavanja domaćih i inozemnih stručnjaka, atraktivnih nagrada sponzora te obrnutog redoslijeda samog događanja, sudionike očekuje i tzv. speeddating networking s ciljem upoznavanja svih ostalih sudionika u kratkom roku.

Tom će prilikom na nizu internacionalnih slučajeva iz različitih djelatnosti Adrian Barbu iz Rumunjske pokazati kako kupca „oboriti s nogu“ primjenom mystery shoppinga, edukacije i motivacije djelatnika, a Amra Hašimbegović iz BiH govorit će o važnosti usluge te njenom povezanosti s gostoljubivošću. Sudionici će imati priliku čuti i iskustva "tajnih“ učenika, ali i zaposlenika Splitske banke o tome može li se usluga i kako standardizirati.

Heraklea će ovom prilikom prezentirati te po peti put jednom od poduzeća dodijeliti nagradu za posvećenost kvaliteti usluge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije