Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepotrebna situacija
Povratak na članak

Šustar: Na Filozofskom fakultetu rješenje očekujem do početka akademske godine

Kolegama političarima Šustar je poručio da na ovom slučaju ne bi smjeli na bilo koji način politički profitirati

Komentari 2

MS
mare_split
16:14 27.09.2016.

'Novi' članak na temu koja je već bila objavljena! Čemu? Kako bi se od javnosti sakrili komentari posjetitelja portala! ... Šustar, kao i najveći dio medija i politikanta bježi od kazivanja o činjenicama ... o tome na koji je način, kada, povodom čega i zašto došlo do 'plenuma'! Ne kuži da 'plenum' nema nikakvo pravo smjenjivati bilo koga sa sveučilišta i da su 'plenumaši' pozivali na ubi....janje dekana, dok je neki profa 'predlagao' lomljenje nogu! ..., Sve poslije toga je 'mačijii kašalj' od čega su mediji učinili 'skandal'! ... Pa, drugovi iz VL-a, što bi vi rekli da vam neka skupina s uiice pošalje slliku ISIL-ovaca s odgovarajućim 'preporukama' ili pak da vam Luković poruči kako vam treba polomiti noge? ... Smijurija od 'pravde', jad od policije, bijeda od pravosuđa, neprofesionalno novinarstvo!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:36 27.09.2016.

svi Hdzovci pljuju po Glasnovicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.