Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak premijera

Susret Dačića i Milanovića u prvoj polovici ove godine?

'28.06.2010,Sombor,Srbija - Radni sastanak ministara unutarnjih poslova Republike Hrvatske i Republike Srbije  odrzan u zgradi zupanije Sombora, Ivica Dacic  Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
Marko Mrkonjić/PIXSELL
02.01.2013.
u 19:06

Budimo precizni: ovdje nije riječ ni o kakvoj ljubavi, ovdje je riječ o interesu, kaže Ivica Dačić

Srpski premijer Ivica Dačić očekuje da će do prvog sastanka s hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem doći u prvoj polovici ove godine, javljaju srpski mediji i ističu Dačićevu izjavu kako je \"važni učiniti neke stvari kako se ne bi predaleko otišlo u međusobnom udaljavanju jer to nije u interesu obje zemlje\".

– Budimo precizni: ovdje nije riječ ni o kakvoj ljubavi, ovdje je riječ o interesu, a interes je da imamo korektne odnose i dobru suradnju – rekao je Dačić za B92.

Ključne riječi

Komentara 8

K1
k1milica
20:49 02.01.2013.

a da se milanovic malo druzi s premjerima neki drugih susjeda ili te famozne investicije trazi od srba???

MA
Maroje2312
19:22 02.01.2013.

Lik treba na dijetu pod hitno.

BU
bubimir
19:55 02.01.2013.

sastat će se srpski premijer ivica i hrvatski premijer zoran pod parolom živjelo bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije