Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Banskim dvorima
Povratak na članak

Susreli se Orešković i Deroose. Marić i Vujčić otkrili o čemu su razgovarali

Boris Vujčić ističe kako je naglasak u razgovoru prvenstveno bio na fiskalnoj konsolidaciji i strukturnim reformama.

Komentari 4

JO
JozoBago
17:25 09.02.2016.

Ja i dalje mislim da ne postoji gospodin Orešković. To je samo izmisljeni lik. Nešto kao Dr. Jekyll and Mr. Hyde, samo su kod nas Dr. Karamarko i Mr. Orešković.

VL
UN
unbekant
17:31 09.02.2016.

Maric ni je Lalovac,s njim ce Vujicic lahko na kraj izaci,i nastaviti pljackati Hrvatsku drzavu i njeno pucanstvo,sve zaradi svog polozaja,i uvlacenja stranim bankama,koje nas nemilosrdno pljackaju...................

VL
FN
Fr@njo
17:22 09.02.2016.

i sad trebaju razni fasisti tipa Stazic , Maras, Milanovic i podbocnici samo zazivati nered u zemlji..to je pjesmica za uho event. potencijalnim investitorima. Ruska , Savraka, Matula sa drugovima treba svaki dan vristati na Markovom trgu i pozivati zidovskogvskog lovca za pomoc.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.