Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Vrsaru

Susjedi spasili staricu iz zapaljene obiteljske kuće

vatrogasac
arhiva VL
21.12.2009.
u 12:08

Jutros poslije osam sati susjedi su primijetili gust dim u prizemlju obiteljske kuće te probudili staricu koja je neozlijeđena izišla iz stana na prvom katu.

VRSAR - Zahvaljujući pribranim susjedima iz požara u kući u Ulici Alda Negrija spašena je 87-godišnja T. M. M. iz Vrsara.

Susjedi su jutros malo poslije osam sati primijetili gust dim koji je sukljao iz prizemlja obiteljske kuće te su probudili staricu koja je neozlijeđena izišla iz stana na prvom katu.
Porečki vatrogasci intervenirali su s tri vozila te požar lokalizirali oko 9.30 sati. Izgorjelo je prizemlje i veći dio kata.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
japa
09:25 22.12.2009.

Ove susjede bi trebalo nagraditi a ne Jacu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije