Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nerdin Ibrić
Povratak na članak

Susjedi o teroristu iz Zvornika: Bio je on dobar momak, zaveli su ga

Susjedi iz ovoga kraja izašli su pred svoje kuće i u tišini odmahuju glavama

Komentari 29

Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:56 28.04.2015.

Pa da, večina koja napravi masakre i strahote bili su dobra i povučena djeca, drugi su krivi što su ga "prebacili" na tamnu stranu.

VL
AJ
ajmo
12:03 28.04.2015.

I ja sam dobar momak i zavela me je jedna prekrasna dama pa ju nisam silovat išao . Zavela je njega njegova blesava glava u kojoj nema mozga ni za zlatnu vagu na kojoj vagaju zlato.

VL
MA
Maxi73
12:18 28.04.2015.

Zaista se malo poduzima protiv Vehabija s obzirom da se zna gdje su im dzamije, tko su huškači, što godinama propovijedaju i ljude truju....moglo bi se poduzeti viśe.

VL
PA
paoc
12:06 28.04.2015.

Ubijenom policajcu su muslimani 1992 ubili oca Nikolu, njih protjerali iz sela Željova kod Banovića.

VL
DU
Deleted user
14:12 28.04.2015.

.... ajmo sve zaboraviti, i pogledati sliku kuće i okućnice... kuća nije velika, ali je nova... pomalo se gradilo.. okućnica uredna, trava pokošena, voćke krečene... golfić pred vratima... garaža drvena, ali ipak štiti... iza kuće netko uzgaja povrće.... dakle, nitko tebe jado moj nije maltretirao ili tukao, nisi crkavao od gladi... pa što bi ti, mercedes pred kućom, i vilu trokatnicu?... neće ti je dati vehabije, nego tvoj trud i rad, kao i svakom od nas.... Nerdine moj... nikom nije lako...

VL
HR
Hranezacijelisvijet
12:44 28.04.2015.

Jako dobar momak! Zaveli ga? Pa sto ne zavedu sve ostale? Ili mene? Bio je bubani u glavu, eto kakav je bio. Reci bobu bob, popu pop

VL
MA
Marlo
14:16 28.04.2015.

Mene ne cudi izostanak osude od strane muslimana. Po Kuranu musliman ne sme osudjivati drugog muslimana. U ovom slucaju poslamskom pristupu religiji i odnosu prema drugim veroispovestima ovaj momak je ubio nevernika.U njihovim glavama on je heroj ali naravno oni to nece glasno reci. Na RTS-u je bio intervju sa ocem poginulog vehabije u Siriji kao borca ISIL-a. Otac u nijedno trenutku nije pokazao ganutost sinovljevom smrcu niti osudio sina zato sto je otisao da se bori tamo i ubija. On je o njemu govorio kao o svetom ratniku koji je poginuo na Alahovom putu. Bio sam zgranut da neko u Novom Pazaru moze tako pricati u 2014. godini.

VL
MA
Marlo
15:53 28.04.2015.

@Maxi73, ti rece da ne ucite decu mrznji a ja se vudus uverio u suprotno posto sam osnovnu skolu delom zavrsio u vukovaru pa sam to na svojoj kozi osetio a i moja familija jos pre 35 godina. Patrijarh Pavle je sa tebe i slicne institucija . A kosti su onih koje su tvoji preci mucki pobili i bacili u jame bez obelezja, te je bio red da im se odrzi opelo sahrane dostojanstveno. E sad sto to vam bode oci i podseca na vasu mracnu proslost tu ti ni Bog ni Marija ne mogu pomoci. Ponosim se precima cwtni ima jer su nas sacuvali i od vas i vaseg cveca i bugara i balista i komunista. Oni nisu imalu logore kao tvoji. Zaista se nemam cega stideti.

VL
Avatar Nelipić
Nelipić
13:28 28.04.2015.

NOVI DETALJI TERORISTIČKOG NAPADA Uhićeni Hasanović pripadnik je ISIL-a, do prošle godine bio je u Siriji!Pripadnici SIPA-e uhitili su Avdulaha Hasanovića kojega se dovodi u vezu s terorističkim napadom u Zvorniku, javljaju bosanskohercegovački mediji. Hasanović je otprije poznat policiji, jer je u rujnu 2014. privođen zajedno s Bilalom Bosnićem te još 14 osoba u okviru akcije Damask .Svi privedeni, među kojima i Avdulah Hasanović, sumnjiče se za financiranje i javno poticanje na terorističke aktivnosti, organiziranje terorističke skupine, a sve u vezi s kaznenim djelom terorizma. Tereti ih se za vrbovanje bosanskohercegovačkih državljana za odlazak u Siriju i Irak te sudjelovanje u oružanim sukobima u Siriji i Iraku gdje su se borili na strani radikalnih terorističkih skupina poput ISIL-a. Policija navodi da se napadač Nerdin Ibrić u zadnja tri mjeseca intenzivno družio sa Hasanovićem, kao i da je Avdulah Hasanović ranije osumnjičen da je pripadnik Islamske države. Do prošle godine Hasanović je bio u Siriji. - Neki tragovi vode prema vehabijskim pokretima na drugim lokacijama. Intenzivno radimo na terenu sa SIPA-om i drugim agencijama u ovom slučaju, rekao je ministar unutarnjih poslova RS Dragan Lukač i istaknuo da je stanje sigurnosti i dalje na najvišoj razini. Napad na policijsku postaju u Zvorniku, kojega je počinio Nerdin Ibrić (24), ministar Lukač je već u ponedjeljak navečer okvalificirao kao teroristički čin.

VL
Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
12:05 28.04.2015.

Ma i ovi nasi kleptomani u Hrvatskoj su bili dobri momci,sami odlikasi,bakice uvik preveli preko ceste,ali eto zavele ih stranke!

VL
OK
okus
15:56 29.04.2015.

Svi se prave blesavi. Te vehabije rade sto god hoce. Zasto?

VL
SE
Sejo
16:02 28.04.2015.

Amerika ubije 4 miliona muslimana od 2001-ve na Bliskom istoku i to je normalno i kad jedan od njih dodje ovdje i ubije nevinog policajca( sto jeste zlocin) ,svi se dignu protiv terorizma.Licemjerstvo zapadne civilizacije

VL
MA
Marlo
12:45 28.04.2015.

@aunick, ni mi srbi ne zaboravljamo nikad i prenosimo sa pokoljenja na pokoljenje ko su nam najveci neprijatelji bili.ali ne napadamo nevine sad u miru. I ja sam cetnik i ponosim se time. Za mene to ima patruotsko znacenje aa vas su vasi preci pogresno ucili ucili vas mrznji.

VL
GA
gazdazg
12:46 28.04.2015.

Ma kakav terorizam pa nisu to Srbo-četnici. Mali je osvetio svoga oca kojega je možda baš taj srbo-četnik policajac ubio ?! "sve posljedica traume koju sa sobom nosi od rata u kojem su pripadnici vojske Republike Srpske ubili njegova oca"" Vukovar, Škabrnja, Srebrenica... na žalost puno je takve dijece... Srpski bumerang se vratio u glavu, stari zavjet! Oko za oko!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.