Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobna svađa

Susjeda zatukao letvom nakon svađe zbog novca?

đurđekovec,prometna nesreća,noćna policija (1)
Igor Kralj/PIXSELL
01.09.2013.
u 17:33

Različite priče - 
Ivana Bosančić tvrdi da je povod svađi bilo to što ju je Teglar gledao.

Ivan Bosančić (45) sumnjiči se da je u subotu navečer, nakon svađe u dvorištu obiteljske kuće u Ulici kralja Tomislava, u Podgrađu pokraj Lipovca, udarcem letvom ubio svog suseljana Ivana Teglara (34). Bosančićeva supruga Ivana (29) kaže kako je Teglar više puta napadao njenog supruga pa je tako bilo i u subotu.

Bio je jako neugodan čovjek

– Prije desetak dana upao je kroz prozor u našu kuću i uhvatili smo ga kako me gleda kroz odškrinuta vrata kupaonice kada sam se kupala. Moj mu je suprug zbog toga prigovorio. I u subotu su se oko toga svađali jer je Teglar to prvo negirao, no poslije je priznao da me gledao. Moj ga je suprug udario letvom. U subotu je ušao u dvorište kroz vrt i tu ga je suprug uhvatio, tko zna što je htio. Teglar je bio jako neugodan čovjek, mnogima je prijetio, a jednom nam je i pucao u potkrovlje kuće. U subotu smo tri puta zvali policiju i kada oni odu, on opet se pojavi. Bio je pijan – kaže Ivana Bosančić.

Da je Teglar bio opasan čovjek, misle i neki od susjeda.

– Policija je za sve kriva jer je Teglar opasan čovjek, ima oružje i nije bilo dobro s njim se zavaditi. No oni bi ga nakratko odveli pa pustili. Nije to lijepo reći, ali selo se spasilo. Za sebe je govorio da je Rambo i kao da nije bio sasvim psihički zdrav – kaže susjed Bosančićevih.

Na kraju Tomislavove ulice, malo prije šume, kuća je Teglarovih. Ivan je bio neoženjen i živio je s roditeljima, sestrom i dvojicom braće. Njegova sestra Božica kroz suze kaže kako je za sve kriv novac jer je njen brat Bosančiću posudio novac koji mu on nije vraćao pa su se znali zbog toga svađati.

– Te večeri otišao je kod Bosančića zatražiti svoj novac i zbog toga su se posvađali. Policija kaže da ga je udario letvom, a ja sam pokraj njegove glave vidjela i opeku. Brat se bavio poljoprivredom i obrađivao je i tuđu zemlju i imao je novaca. Više puta policija je pretraživala kuću i tražila oružje, ali nikada nije ništa pronašla. Po selu se priča da je bio nasilan, a to nije točno. Često su ga znali izazivati pa je možda nekada naglo reagirao – kaže Božica Teglar.

Očajna majka

Njegova majka Marija kazala je da Teglar bio vrijedan. – Sve ovo što vidite u dvorištu, traktor, plug, sijačicu – sve je on to svojim rukama napravio i zaradio. Odlazio je u šumu po drva za ogrjev. I u subotu je bio u šumi. Rekla sam mu neka nešto pojede, no rekao je da još jednom mora u šumu. Iz šume je otišao kod Bosančića tražiti svoj novac, a on ga je udario kolcem po glavi. Moj Ivan je gladan umro – kroz suze je kazala Teglarova majka.

>> Zadranin suprugu pretukao šakama i nogama do smrti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije