Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaštel Sućurac

Susjeda udario šakom u glavu zbog parkirališnog mjesta

policija
Arhiva VL
23.03.2010.
u 11:24

Dvojica muškaraca posvađala se 13. ožujka u Ulici Put Stepena i to zbog nesuglasica oko parkiranja u toj ulici. Odnosi među njima otprije su narušeni.

Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda susjedu Ivanu M. (24) policija je prijavila Marija B. (60) iz Kaštel Sućurca. Posvađali su se 13. ožujka u Ulici Put Stepena i to zbog nesuglasica oko parkiranja u toj ulici. Odnosi među njima otprije su narušeni. Mario je Ivana udario šakom u glavu. Liječnici su prvo utvrdili da je riječ o lakšim ozljedama, no nakon četiri dana Ivan je ponovno primljen u splitsku bolnicu gdje je operiran zbog prijeloma očne šupljine. Ivan tvrdi da ga je susjed najprije izvrijeđao, a da ga je on verbalno napao tek nakon što je dobio šakom u glavu. Obojica su prijavljena i zbog narušavanja reda i mira.

Komentara 1

ZL
Zlatko72
11:19 25.03.2010.

evo to vam je ugled hrvatskih gospoda sa ovakvim ljudima hocete u evropu fujjj fujj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije