Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS NA SREDNJACIMA

Susjeda o novom ubojstvu u Zagrebu: Šokirani smo, tko bi imao snage nauditi tako plahoj osobi

U stanu na zagrebačkim Srednjacima nađena ubijena žena
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
05.04.2024.
u 13:00

Neslužbeno se doznaje i kako je nepoznati počinitelj s više uboda oštrim predmetom usmrtio ženu

Šokirani smo. Pa to je drugo ubojstvo danas – odgovorila je stanarka zgrade na pitanje novinara o smrti žene do koje je došlo jutros na Srednjacima. Policija je, podsjetimo, u stanu pronašla mrtvo tijelo žene, a utvrđeno je kako je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Jutarnji list doznaje da je sin žene navodno pozvao policiju

– Nismo kod susjede čuli nikakvu buku proteklu noć ni ranijih dana. Zadnji put na prozoru sam je vidjela prije Uskrsa. Mahnula mi je dok sam šetala psa. Ne znam tko bi takvoj plahoj osobi imao snage nauditi. Čitam na internetu da je ubijena nožem i da ima tragova provale. Iskreno? Iz dana u dan nam na portafon zvone nepoznati ljudi i prodaju krpe, vjerske kalendare, lonce, nude masažere, kreme za bolove, nude neke pretplate. A uznemiravaju nas svojim ponudama i na kućne telefone. Ne bi me začudilo da je netko od tih osoba došao susjedi na vrata – ispričala je susjeda. 

U stanu na zagrebačkim Srednjacima nađena ubijena žena
1/6

Neslužbeno se doznaje i kako je nepoznati počinitelj s više uboda oštrim predmetom usmrtio ženu. Uz to su pronađeni i tragovi provale. Inače, radi se o drugom ubojstvu žene koje se danas dogodilo u Zagrebu nakon što je član obitelji kod Kvatrića u obiteljskom domu upucao ženu koja je podlegla ozljedama. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:00 05.04.2024.

Nego, je li bio miran, povučen i pozdravljao susjede?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije