Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović:

'Suradnja sa Srbijom moguća ako će poštovati integritet RH'

\'18.08.2011.Pantovcak, Zagreb- Predsjednik Republike Ivo Josipovic odrzao je tiskovnu konferenciju o imenovanju veleposlanika. Photo: Boris Scitar/PIXSELL\'
Boris Ščitar/PIXSELL
Autori: Luka Capar, Ivanka Toma
25.05.2012.
u 14:46

– Izjava g. Nikolića nije u duhu politike pomirenja i vraća nas u politiku devedesetih. Hrvatska se tada suprotstavila toj politici i znat će se suprotstaviti njezinim reminiscencijama – kaže predsjednik Josipović

– Vukovar je, kao i svaki hrvatski grad, otvoren za život Hrvatima, Srbima, Mađarima i svim drugim građanima bez obzira na njihovu nacionalnost – rekao je predsjednik republike Ivo Josipović komentirajući izjavu novoizabranog predsjednika Srbije Tomislava Nikolića kako je Vukovar srpski grad.

– Izjava g. Nikolića nije u duhu politike pomirenja i vraća nas u politiku devedesetih. Hrvatska se tada suprotstavila toj politici i znat će se suprotstaviti njezinim reminiscencijama – nastavio je predsjednik Josipović.

Dodao je kako će europski put koji je Nikolić obećavao Srbiji teško biti ostvaren ako ne revidira svoje stavove o integritetu Hrvatske.

Na pitanje može li i kako surađivati s novim predsjednikom Srbije, Josipović je odgovorio da će suradnja biti moguća kada ne bude sumnje u to da Srbija i njezin predsjednik u cijelosti poštuju hrvatski integritet.

 

Komentara 179

OB
-obrisani-
20:20 25.05.2012.

Zašto brišete komentare?

Avatar Idler 3
Idler 3
13:57 26.05.2012.

Dajte-najte...\"...kada ne bude sumnje u to da Srbija i njezin predsjednik u cijelosti poštuju hrvatski integritet....\"...ak ništ drugo naš dragi Gyps fulvus nas barem povremeno nasmije....i onda odjuri u Srb položit vijence >;-))

OB
-obrisani-
15:03 25.05.2012.

pppppaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije