Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neopreznost

Supruga ministra Šukera "sletjela" u slastičarnicu, dvoje ozlijeđenih

šuker (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
11.05.2010.
u 08:18

Andrea Šuker jučer oko 17 sati najprije je udarila u znak s nazivom ulice te ga izbila iz zemlje. Stup je udario u noge djevojke na trerasi lokala, a vozačica je autom okrznula i dvije pješakinje.

U Zagrebačkoj ulici u Velikoj Gorici supruga ministra financija Ivana Šukera za upravljačem automobila hyundai skrivila je prometnu nesreću.

Naime,  Andrea Šuker (49) jučer oko 17 sati vozila prema  križanju Zagrebačke ulice i Šetališta Franje Lučića kada  je, dolaskom na raskrižje, kotačima zahvatila meki teren te izletjela s ceste. Prednjim dijelom hyundaia udarila je u metalni stup što označava naziv ulice te ga izbila iz tla. Metalni stup udario je najprije u noge 19-godišnje M.T. koja je sjedila na terasi slastičanice "R" te potom završio na ulaznim tog lokala.

Nakon što je izbila stup iz zemlje, prednjim dijelom vozila A. Šuker okrznula je pješakinje A.B.(26) i I.T. (21) i lakše ih ozlijedila. Djevojke su zbrinute u Tramatološkoj bolnici, dok je M.T. odbila liječničku pomoć.

Komentara 48

JA
jankoprekobrda
12:38 11.05.2010.

A tako je to kada seljaca preko noci skoci iz opanaka u papuce.

OB
-obrisani-
13:31 11.05.2010.

Sada ce ministar da kupi EU-auto i tako zaposliti dva radnika u EU.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:32 11.05.2010.

Ja mislim da je kriv znak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije