Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bijegu od zakona
Povratak na članak

Suosnivač Pirate Baya na zahtjev Švedske uhićen u Kambodži

Za Wargom je u travnju raspisana tjeralica zbog izbjegavanja jednogodišnje zatvorske kazne

Komentari 5

MO
modovisisajteMaraschino
09:45 03.09.2012.

bankari pljackaju cijeli svijet i pokrali su sirotinju i nitko ne odgovara... drugi put pobjegnite u Equador...

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
11:34 03.09.2012.

"Warg je uhićen na zahtjev švedske vlade, a zbog zločina povezanog s informatičkom tehnologijom". Uhicen ni manje ni vise nego zbog zlocina! Mogao bi nam novinar barem reci koliko ljudi je izginulo u tom zlocinu.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
12:27 03.09.2012.

Švedska se sve više profilira kao "demokratska" zemlja.........najprije Assange sada i Gottfrid......sve u svrhu zaštite neokolonijalnog liberalizma. Inače zanimljivo je da bi švedska mogla biti prva zemlja na svijetu koja ukida novac, odnosno sve transakcije će biti isključivo kartične.. To u prijevodu znači, da će moći kroz kupovinu, plaćanje računa itd, znati u svakom trenutku gdje ste, znati svotu koju posjedujete, a usput i ako ste nepodobni sustavu jednostavno vas blokirati......

VL
VO
vordag
12:48 03.09.2012.

Polako ali sigurno, kontrola interneta ide napred. Uskoro ćemo na internetu imati samo vijesti (čitaj propagandu) i reklame.

VL
SP
spartak
13:32 03.09.2012.

"Hm, hm, nešto je trulo u državi Švedskoj." (Iz Hamlet II)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.