Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isti pošiljatelj?

Sumnjivo pismo Obami, Bloombergu poslali ricin!

Barack Obama
Reuters/PIXSELL
30.05.2013.
u 19:12

Američkom predsjedniku Baracku Obami poslano je pismo sa sumnjivim materijalom, dok je njujorškom gradonačelniku Michaelu Bloombergu poslano pismo u kojem je bio otrov ricin.

Američkom predsjedniku Baracku Obami poslano je pismo sa sumnjivim materijalom, dok je njujorškom gradonačelniku Michaelu Bloombergu poslano pismo u kojem je bio otrov ricin, piše CNN.

Sumnjivo pismo za Bijelu kuću otkriveno je u poštanskom uredu koji pregledava poštu koja stiže na Obaminu "adresu" te su ga potom predali FBI-ju. CNN doznaje kako je pismo poslano Obami. Sumnja se kako je u otrov u pismima koja su poslana Bloombergu i grupi kojoj je osnivač "Gradonačelnici protiv ilegalnog oružja". Preliminarni rezultati testiranja su pokazali kako se u pismima nalazio otrov ricin.

Upucat će ih u lice

I pisma Obami, kao i Bloombergu, poslana su iz Shreveporta u Louisiani. Osoba koja je napisala pisma Bloombergu i njegovoj grupi zaprijetio je svima koji pokušaju oduzeti njegovo oružje da će ih "upucati u lice". Sumnjivo pismo za Obamu je pronađeno u poštanskom uredu izvan Bijele kuće koji pregledava svu poštu za predsjednika. Pismo poslano Bloombergu otvoreno je u poštanskom uredu gradskog poglavarstva.

Mark Glaze, direktor u organizaciji Gradonačelnici protiv ilegalnog oružja, u nedjelju je u Washingtonu otvorio sumnjivo pismo poslano toj organizaciji.

>>Oprezni Obama: Ne želim imati problema s Michelle

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije