Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nezadovoljnici'

"Sumnjivo okupljanje": Kosor, Šeks i Prgomet popili kavu

šeks, kosor
Duško Mirković/Pixsell
12.09.2012.
u 22:50

Ako se članovi iste stranke neće družiti, pričati i piti kavu zajedno, što onda kao stranka možemo očekivati - kaže Prgomet.

Bivša predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor, bivši potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks i zamjenik predsjednika HDZ-a dr. Drago Prgomet, danas su na terasi kavane Palainovka na Gornjem gradu popili kavu.

Druženje troje hadezeovaca u jednom dijelu javnosti odmah je protumačeno kao okupljanje "nezadovoljnika" posljednjim događajima u stranci.

- Ispod svake razine mi je komentirati takve konstrukcije. Ne vidim ništa loše u tome da se na razgovoru i kavi našlo troje hadezeovaca. Ako se članovi iste stranke neće družiti, pričati i piti kavu zajedno, što onda kao stranka možemo očekivati. Ja nisam zamjenik predsjednika stranke samo za pojedine članove, nego za sve članove HDZ-a. I ne vidim razlog zašto bi ja kao zamjenik predsjednika odbio se naći na kavi s bivšom premijerkom i predsjedicom stranke, te bivšim potpredsjednikom Sabora - izjavio je Drago Prgomet, koji je susret komentirao i putem Facebooka.

"Treba li zamjenik predsjednika Hrvatske demokratske zajednice ODBITI poziv na kavu s članovima svoje stranke koji su prethodno obnašali funkciju predsjednice, odnosno potpredsjednika Sabora? Valja imati na umu da smo članovi JEDNE stranke te da lokacija nije bila nimalo tajna već itekako javna i vidljiva, čime teza o 'tajnovitosti' ili 'tajnom sastanku' nikako ne drži vodu", napisao je Prgomet.

Inače, Prgomet kaže da vrlo često pije kavu i druži se sa mnogim uglednim članovima stranke, te da ga je na kavu na Gornjem gradu pozvala gospođa Jadranka Kosor.

Komentara 42

EU
EUfan
23:00 12.09.2012.

Ja mislio u najmanju ruku da će popiti otrov!

Avatar madcap
madcap
23:20 12.09.2012.

Sad odmah sutra Karamarko, Grbić i Stier moraju otić popit kavu da im uzvrate udarac. A isto mora napravit i Milinovićeva frakcija.

LI
list68
12:33 13.09.2012.

"Prljavi admine", molio bih odgovor , zašto je obrisan moj komentar, a mnogi su "uvredljiviji" od moga? Čini mi se da "admina" predstavljaju "nekompetentne i neobrazovane" osobe, koje brišu komentare, po onoj "par-nepar".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije