Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašli aflatoksine

Sumnjivo mlijeko iz Slovenije, Mađarske, Njemačke i Srbije u BiH

mlijeko
Damir Špehar/PIXSELL
18.02.2013.
u 22:49

Ured za veterinarstvo BiH utvrdio je povećane količine aflatoksina u pošiljkama mlijeka iz Slovenije, Mađarske, Njemačke i Srbije, nakon što su isti toksin prije dva tjedna otkrili u hrvatskom mlijeku.

Ured za veterinarstvo BiH utvrdio je povećane količine aflatoksina u pošiljkama mlijeka iz Slovenije, Mađarske, Njemačke i Srbije, nakon što su isti toksin prije dva tjedna otkrili u hrvatskom mlijeku, piše Source.ba.

Granični veterinarski inspektori su u kontroli uzeli uzorke mlijeka na granici za koje se potom utvrdilo da ima povećane količine aflatoksina.

\"Sve pošiljke mlijeka kod kojih je utvrđen povećan sadržaj aflatoksina nalaze se u skladištima uvoznika i pod nadzorom veterinarske inspekcije\", izvijestili su iz Ureda za veterinarstvo BiH.

>>Protuudar hrvatskih inspektora: otkrili toksine u mlijeku iz BiH

>>Jakovina o nalazima iz Beča: Od 15 uzoraka 11 ima pozitivan nalaz

Komentara 7

PR
pramac
23:05 18.02.2013.

Slavkooo imamo dileraaa!!!! A biti će svi su krivi i nitko nije kriv osim laboranta koji je otkrio otrovnu tvar koja to nije,čiča miča gotova je priča.

NE
nevažnost
23:41 18.02.2013.

Sad je jasno da Bosanci igraju neku igru. Ali sad su se zaletjeli previše i neće im proći. Preprozirno.

VE
velikazmija
22:59 18.02.2013.

ŠTO JE OVO BOSANCI IZVOZE U HRVATSKU UVOZE IZ SLOVENIJE MAĐARSKE I srbije mi isto ko zna kud zašto kad nitko nema dosta ni za sebe ne koristi svoje a država pomogne proizvođačima nema tu razlike neke u cijeni --neznamke u cijeni --neznam čemu ta igra ili je to održavanje krepalog brastva i ćirilice i jedinstva--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije