Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li je vidjeli?

Sumnjivica je žena srednje dobi, svijetle kose i s naočalama

sumnjivica Crikvenica (1)
MUP
03.04.2013.
u 11:19

Policija traga za sumnjivom ženom srednje dobi koja je u poslovnici Erste banke u Novom Vinodolskom još u rujnu 2011., godine pokušala podići novac korištenjem ukradenih isprava, bankovnih kartica i štedne knjižice

Zbog više kaznenih djela krađe i računalnih prijevara počinjenih na crikveničkom području policija traga za sumnjivom ženom srednje dobi koja je u poslovnici Erste banke u Novom Vinodolskom još u rujnu 2011., godine pokušala podići novac korištenjem ukradenih isprava, bankovnih kartica i štedne knjižice. Nije uspjela, pa se udaljila u nepoznatom smjeru. Novčanik s ispravama kojih se domogla bio je ukraden 56 godišnjakinji. Tijekom dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije moguće počiniteljice koju opisuju kao ženu srednje dobi, visine oko 170 cm, srednje tjelesne građe, svijetle kose s izraženijim pramenovima. Imala je dioptrijske naočale i bila odjevena u narančastu majicu, a na lijevom ramenu je nosila veću torbu.

Policija moli građane, ako prepoznaju ženu s fotografija i imaju informacije o toj osobi, da se jave u Policijsku postaju Crikvenica na telefon 051/439 010 ili 439 039,  u njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr .Sve korisne informacije građani mogu dojaviti anonimno. 

>> Ukrao karticu i na bankomatu podigao nekoliko tisuća kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije