Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnjali na antraks
Povratak na članak

Sumnjivi paket pun praha pronađen u Velikoj džamiji u Bruxellesu

"Pronađen je paket na ulazu u džamiju i u njemu prah", rekla je jedna glasnogovornica vatrogasaca i dodala da poduzimaju sve preventivne mjere zbog mogućnosti da se radi o antraksu

Komentari 5

Avatar d-ano
d-ano
18:47 26.11.2015.

koliko je crkvi sruseno u turskoj,,,,,i arapskim zemljama ,,,,koliko su ih dozvolili da s e izgradi,,,,,.................procedura za gradnju crkve u turskoj je nemoguca,,,,,,,ne moze se ispunit ,,,,a mi da tooleliramo njihove djamije,,,,,,,,,,,,,,,,o njihove djamije,,,,,,,,,,,,,,,,

VL
DU
Deleted user
16:46 26.11.2015.

Pazite ovo: "Velika džamija kojom upravlja Saudijska Arabija ..." Kako moze jednim religionznim objektom "vladati" jedna strana zemlja???

VL
J4
j4y6w8
18:31 26.11.2015.

Saudijska Arabija s Erdoganom marljivo radi na islamizaciji Europe.Izmedu ostaloga grade dzamije po eu drzavama koje su legla radikalnih terorista.To je svima jasno osim Merkelici koja zeli Turke u eu.

VL
OK
okus
07:26 27.11.2015.

Zatvorit sve džamije diljem Europe.

VL
MA
maxxxx
23:50 26.11.2015.

ovi belgijci totalno prolupali od straha, netko donirao brasno u dzamiju, a ovi evakuirali pola grada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.