Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smjena šefa soa-e

Sukobi oko tajnih službi i zašto se događaju

lozančić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
09.02.2016.
u 23:00

HDZ očito pokušava nadoknaditi sve ono što je morao popustiti Mostu dok su pregovarali o sastavljanju Vlade

Božo Petrov ne želi da tajne službe budu pod isključivom kontrolom HDZ-a

HDZ očito pokušava nadoknaditi sve ono što je morao popustiti Mostu dok su pregovarali o sastavljanju Vlade. Ako smijene Lozančića, što je izvjesno, HDZ će preuzeti potpunu kontrolu nad tajnim službama. U ovoj igri očito je izgubio i Božo Petrov.

Predsjednica je svojom odlukom narušila ionako slab autoritet premijera Oreškovića

Ne može se govoriti o klasičnom sukobu između predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i premijera Tihomira Oreškovića. Problem je u tome što je predsjednica ishitrenom odlukom dovela u pitanje i inače krhki premijerov autoritet.

Još jedan pokušaj kompromitacije: nakon Mamića i Gjenera, sporan je hakirani softver

Nakon što nisu uspjeli kompromitirati Lozančića napisima o praćenju Zdravka Mamića i Davora Gjenera, sada bi mogao postati sporan neki talijanski softver za prisluškivanje. SOA je navodno za oko 1000 eura trebala kupiti hakirani softver.

>> Da Orešković i ne potpiše smjenu, Lozančić nema budućnosti u SOA-i

Komentara 5

Avatar croatxl
croatxl
04:07 10.02.2016.

Predsjednica je sama protiv svih,pogledajte koja propaganda htv i ostali medija,predsjednicu jednostavno nemogu pobjediti i to je gotova stvar,cisti ih sve polako jednog po jednog ali cisti ipak,sretno predsjednice ko ce biti sljedeci vidice se.

NI
ninja72
05:05 10.02.2016.

Kada vidim pojedina lica na ovoj slici uz gos. Lozancica mislim da je predsjednica ima pravo da ga smjeni.

BA
barbaizamerike
23:47 09.02.2016.

Ja bi ovom prilikom pohvalio nase tajne sluzbe kad su snimili Slovence u vezi podjele Piranskog zaljeva.tiho I vrhunski slovenci ostali bez rijeci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije