Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odšteta

Šuker šuti, a Hebrang za otkaze krivi Vladu i najavljuje protutužbu

'14.12.2011., Trg svetog Marka, Zagreb - Sabor RH, Andrija Hebrang. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
18.09.2012.
u 23:01

Andrija Hebrang, Šukerov tadašnji zamjenik u NO-u, kaže da NO nije glasovao ni raspravljao o smjenama Vojkovića i Mihanovića

Croatia osiguranje mogla bi tužbom protiv bivšeg šefa NO-a te tvrtke Ivana Šukera i njegova zamjenika Andrije Hebranga nadoknaditi 3,8 milijuna kuna bruto, koliko je zbog nezakonita otkaza morala isplatiti Hrvoju Vojkoviću, bivšem šefu CO-a.

>>\'Nagodba H. Vojkovića i Croatia osiguranja organizirana je pljačka\'

Tako piše Poslovni dnevnik i poziva se na izvor koji je čuo da tako govori ministar financija Slavko Linić. Podsjetimo, HDZ-ova Vlada bila je obvezala NO Croatije osiguranja da s funkcija predsjednika i člana uprave smijeni Vojkovića i Mihanovića, i to neposredno nakon Mihanovićeva medijskog istupa o aferi Fimi medija. U srpnju te godine dobili su i izvanredne otkaze. Šuker jučer nije htio komentirati eventualnu tužbu, a Hebrang je poručio da NO nije glasovao o toj smjeni, niti je raspravljao o njoj, nego je Šuker, kao šef, priopćio da je Vlada odlučila smijeniti spomenuti dvojac. Uopće ga ne uzrujava što je NO formalno smijenio te ljude.

– Da je bilo glasovanja, usprotivio bih se jer je Mihanović netom svjedočio o Fimi mediji. Ako me budu tužili, odgovorit ću protutužbom – poručio je Hebrang. CO se nije žalila na odluku prema kojoj je Vojković dobio otpremninu.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Komentara 5

OB
-obrisani-
23:19 18.09.2012.

HDZ-ovska posla koja su nas koštala samo 7.5 milijuna. Dobro smo i prošli ...

SE
sestrićna
23:31 18.09.2012.

ova vlada samo traži alibi za neslažanje i to će tako biti do kraja mandata..stara priča..

BR
brodludjaka
23:44 18.09.2012.

Ako i ova dvojica završe u ćuzi, to će biti super. Napokon ih malo nećemo morati gledati, a hvala dragom Bogu ni slušati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije