Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Šuker:
Povratak na članak

'Ako bude predloženo, podržat ćemo osnivanje istražnog povjerenstva o Lozančiću'

Osnivanje istražnog povjerenstva zatražili su Hrvatski laburisti, koje Šuker naziva "trbuhozborcima SDP-a

Komentari 4

MI
Mimizo
17:32 06.05.2016.

da je muljanović u pravu uf kako bi reagirao odmah bi u sdp u sazvao konferenciju i tužili bi presjednicu za lažne optužbe ali on zna da je ona u pravu pa tek reda radi zaprijetio sa povjerenstvom samo dajtete da se već jednom komunisti za sva vremena dovedu pred lice pravde

VL
Avatar mister.N@
mister.N@
16:59 06.05.2016.

ajde ako se usudite napravite to haha

VL
NY
no_yes
21:45 06.05.2016.

Ovo treba izvesti na čistac. No, istražno povjerenstvo čine ljudi istih tih ekipa pa možemo očekivati pituranje javnosti.

VL
Avatar BraBar
BraBar
02:43 07.05.2016.

Milanovic jos nigdje nije jasno i glasno izjavio da mu Lozancic nije bio osobni obavjestajac. Jos mu nitko nije postavio pitanje dali je i li nije primao izvjesca od Lozancica. Jedino sto moze trenutno je blejati i optuzivati sve i svakoga ali bez dokaza. Milanovicevo blefiranje i prijetnje nisu uspjele. Ubrzo ce usutjeti jer mu MOST, bez cije podrske nebi mogao raditi kako radi, cuva ledja sto pokazuje njihova danasnja izjava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.