Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presuda za Grubore
Povratak na članak

Sudu sporno koliko je bilo žrtava jer jedno tijelo nije nađeno

elitna postrojba Bivši pripadnici ATJ-a Lučko Drljo i Krajina oslobođeni su optužbi

Komentari 6

NE
neobicni
04:11 30.08.2015.

Na takve ja ne bih ni žigicu potrošio. A ti vjerovatno znaš iz iskustva jer ste u Obrenovcu spalili cca 1600 nestalih HRVATSKIH gradjana.

VL
VI
VisAVis2
00:10 30.08.2015.

Ameri su hladnokrvno koristili bacače plamena, tko je za to odgovarao=nitko! Bacali su napalm bombe, odgovornost=nitko, ubilo starca srbina, četničkog jataka, odgovornost= svih što hrvatski dišu! Državno odvjetništvo kažu, ali ne pišu da se radi o srpskom državnom odvjetništvu, jer hrvatsko ovako aljkavu i iskonstruiranu optužnicu nikada ne bi podizalo...

VL
IB
istina_boli
19:02 29.08.2015.

Ta sesta osoba je sa jos mnogima drugim spaljena u visokoj peci zeljezare u Sisku.

VL
CH
chemica
22:16 29.08.2015.

Čak se ni to nije uspjelo dokazati...Sve se zna, ali kada netko treba napokon odgovarati onda ga puste na slobodu zbog "proceduralnih razloga". "Kažnjeni" kao Tuđmanovi tajkuni iz pretvorbe i privatizacije. Ili kao Bandić, a vjerojatno i Sanader. Sve je popljačkano i uništeno, nestale stotine milijuna i nikom ništa. Spaljeno dvadesetak tisuća objekata nakon Oluje, pobijeno par stotina nenaoružanih civila i opet, nikom ništa! Kakva je to država ako nije zločinačka?

VL
Avatar CptRinas
CptRinas
15:27 29.08.2015.

Ni machka!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.