Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO

Sudsko vijeće izlazi na teren da bi napravilo rekonstrukciju zločina

sarko
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
06.09.2013.
u 11:16

Prema policijskom izvješću, ubijeni brat imao je barem deset prekršajnih prijava protiv reda i mira i za prijetnje.

Sudsko vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je braniteljev zahtjev za rekonstrukciju događaja koji su se zbili lanjskog Martinja u Rijeci Voćanskoj, kada je Stjepan Šarko nožem ubio svoga brata Josipa i ranio susjeda Stjepana Evačića.   

- Sudska vještakinja isključila je neke iskaze svjedoka i mislim da moramo otići tamo i na licu mjesta vidjeti što su svjedoci doista vidjeli, a što su samo nagađali - obrazložila je sutkinja Županijskog suda Božica Mišak i provođenje rekonstrukcije zakazala za 20. rujna.

Na u srijedu nastavljenom suđenju Stjepanu Šarku, svjedočila je vještakinja sudske medicine Andrina Kopjar, a sudu su dostavljeni i podaci Policijske postaje Ivanec o postupanjima protiv oštećenog Josipa Šarka.

- Prema policijskom izvješću, ubijeni brat imao je barem deset prekršajnih prijava protiv reda i mira i za prijetnje. Uvijek je koristio noževe i sjekire, kojima je nanosio ozljede drugima, jednom i optuženom - kazala je sutkinja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije