Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ina-mol
Povratak na članak

Suđenje Sanaderu: Svjedoci potvrdili iskaz 
Olgice Spevec

Sanader je tvrdio da neslužbenu informaciju, koja je sadržajno ista kao i formalni zaključak napravljen dva dana poslije nikada nije primio ni pročitao.

Komentari 7

LH
liberta horvat
08:50 15.06.2012.

Ovo će biti zanimljivo dva na jednu. Sigurno će ih šefica za to dobro nagrditi iz državnog proračuna ko i do sada.

VL
DU
Deleted user
09:39 15.06.2012.

Bas neko interesantno suđenje!!! pobijes tuziteljici glavnog svjedoka i dokazes da laze, onda tuziteljica nadje neke dvije cistacice i sada su one krunski svjedok tuziteljstva, pa sto se na pocetku sudjenja ne odedjuju svjedoci, jedne i druge strane?? ovo je lakrdija od sudjenja!!

VL
DU
Deleted user
09:45 15.06.2012.

i da, prvo smo sudjenje imali preko medija koje je trajalo mjesecima, sve iz istrage drugi dan u novinama, naravno frizirano, kako smo culi neki dan, vise se ne prrikazuju na sudu snimke iz istrage, samo sazetak koji je sacinilala tuziteljica:))) snimke iskaza nedostupne javnosti i sudu:)) a mediji su vec napisali presude, a sada je samo predstava za publikum,koja pisurija od sudstva??

VL
LH
liberta horvat
09:52 15.06.2012.

Tko će biti nova Holy ? Ili je ipak važnije nogometno prvenstvo

VL
DU
Deleted user
10:58 15.06.2012.

Izgleda po JL da je danasnje sudjenje gotovo, a VL jos uvijek ima problema sto napisati, laz ili istinu ili muljati??

VL
Avatar MK
MK
12:55 15.06.2012.

...meni jos nije jasno koju ulogu Tatjana Briski ima u toj citavoj prici - i ali je Tatjana Briski iz firme Roberta Jezica u Svicarskoj ona ista Tatjana Briski koja je danas u uredu SDP-ovog saborskog zastupnika Danijela Mondekara.

VL
LH
liberta horvat
06:25 17.06.2012.

Zašto se ne piše istina da su naknadno podmetnuli dokaz na sud. Zato nemaju povratnice. Zašto ne pitaju tko je to naredio? Kako o takovom važnom dokumentu tek sada javnost zna, zašto nisu pozvali novinare i objasnili im situaciu koja će se desiti s tim preuzimanjem. Taj dopis Sanaderu nema veze sa tim Zaključkom nije isti. Zašto to tužiteljstvo ne kaže te podatke za to su dobili dokaz i iskraz . Sumljivo je što se nakon ćetiri godine vade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.