Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE U BEOGRADU
Povratak na članak

Suđenje Joci Amsterdamu u Beogradu za ubojstvo Pukanića

Kao motiv Pukanićeva ubojstva optužnica spominje to što je u medijima u Hrvatskoj i Srbiji iznosio saznanja o djelovanju više kriminalnih skupina na području Srbije i zemalja u okruženju.

Komentari 7

OB
-obrisani-
13:13 20.04.2010.

Sreten djeluje onako pošteno, marljivo i opušteno..Šljakao je godinama po Amsterdamu da dobije nadimak i sada če ispasti nevina žrtva..

VL
AT
atz
09:05 20.04.2010.

nikako da naučim prečitati... \"počinje suđenje Kretenu...\"

VL
KA
karlo69
09:46 20.04.2010.

nevin sam, druže sudija..! dece mi..

VL
AV
avijaticar
10:12 20.04.2010.

dobro reci Joca jel je to narucio general zagorec,,sigurno nece a ko zna sta cemo ocekivati sve.ja mislim da se tu nesto vise puno krije iza toga a ne duhanska mafija.jer stanko subotic je samo mogao dat zeleno svjetlo,,to sa duhanskom mafijom je po meni ranije zavrseno.onda je neki vuk kretao u zagreb da ubi pikanica,mislim 2003. jos su trebale biti ubijen 2 osobe na podrucju zagreba tada.razmislite.ratno profiterstvo i klanovi

VL
HC
hrvatina_cz
10:47 20.04.2010.

gogo1...ima i tu istine...al mislim da ipak malo previse citas portal necenzurirano.com

VL
MM
Mladen Miletić
11:27 20.04.2010.

Tko hoče neka to sve skupa i vjeruje nikome se to neosporava. Ali politika je jaka stvar. Riješti ubojstvo je moguče uhvatiš krivca i pokupiš milionera ili milijardera još u zatvor. Ako se u politici ništa ne događa bez znanjaa Sanadera onda se u kriminalu ništa ne događa bez vrhunskih mozgova . ( Koje nemože neče \"država\" da zatvori jel mu ništa nemože dokazati. Pukanić može da piše dok ne pukne, e sada kada pukne sada je lako sve uvjeriti da je zakon dobar i da funkcionira. Prvo čuvaš Pukanića da ga netko ne pukne, ali pošto znaš sve radje ga ne pričuvaš; to nije grijeh to je tako ... I evo love od Joce milioni i milioni se skupe od korisnoga \"ubojice\" koji stalno čita štampu Hrvata jel to mu je najbitnije i onda nemože da izdrži gledajuči da neprijateljska država sistematski slobodno demokratski ga olajavaju optužuju kako je kriminalac. A oni domači Srbi mutavi neznaju nevide pravosuđe nema pojma a Zagreb zna ; pardon zna se !

VL
MM
Mladen Miletić
11:35 20.04.2010.

Politika je vladanje sa Zakonom kojega držiš u rukama i pišeš tako kako ti odgovara. Kapetan Dragan mora i iz Australije u Hrvatsku ( ZAKON!) Ali zakon je i da Glavaš nesmije iz Bosne u Hrvatsku.. legalitet demokratskog ustroja !! Naravno da Kapetan i General nisu jedno te isto. EU NIje isto jedno te isto. One u Hagu muće traže dnevnike ( bjeda demokratsko pokvarena nema šta čitati pa se žale i EU da su ostali suvoga ; ) Da im Kosorica neda !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.