Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povorka ponosa

Sudionici splitskog Pridea najavili dolazak i u Zagreb

gay pride
Foto: Split Pride
1/3
16.06.2011.
u 18:25

Sudionici Split Pridea nakon povorke u Splitu osnovali su grupu podrške na Facebooku "Split Pride Survivors"

Sudionici Split Pridea nakon povorke u Splitu osnovali su grupu podrške na Facebooku "Split Pride Survivors". Za zaštitni simbol odabrali su leteći oleander – cvijet s kojim su bili gađani. U subotu će se priključiti zagrebačkoj povorci noseći oznaku "SURVIVOR", stoji u priopćenju splitskog Pridea.

Također, u priopćenju se navodi da sudionici splitske povorke dogovaraju detalje oko smještaja u Zagrebu, a napominju kako su ogorčeni napisima u medijima i reakcijama vladajućih na gradskoj i državnoj razini koji su, kako navode, slali dvosmislene poruke. Dodaju da će sudionicima iskustvo iz Splita ostati trajni pokazatelj mržnje u Hrvatskoj protiv koje se neće prestati boriti. 

Komentara 30

OB
-obrisani-
18:36 16.06.2011.

U Poćetku bog stvori Adama i Evu Tako i dandanas po vjer i po bogu,samo novi parovi muško + žensko može stvarati obitelj i povećavati brojnost.

OB
-obrisani-
18:55 16.06.2011.

@ Remetinac Slaba ti je ta teorija. Koliko je meni poznato, upravo ih je on žestoko kaznio kad ih je uzapćio dok su konzumirali hetero-sex.....

OB
-obrisani-
21:49 16.06.2011.

ilji bu to mozda nesev neko iz HNS- nadam se da to na cacic ili pusicka-mogev bi ga nesti mesic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije