Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šverc 2 tone "trave

Suđenje je odgođeno: Trojica od 22 optužena nisu se pojavila

suđenje vargi
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
01.04.2010.
u 12:51

Varga je na prvom suđenju osuđen na osam godina, a tom mu je odlukom oduzeta imovina vrijedna 2,8 milijuna kuna.

ZAGREB - Početak ponovljenog suđenja Ivanu Vargi i ostalima odgođeno je danas zbog nedolaska trojice od 22 optužena.

Nije se pojavio Slavko Keleman, kojem je otkazao branitelj i postavit će mu se novi po službenoj dužnosti. Viktor Mrvalj na službenom je putu, a kolega koji ga je trebao zamijeniti na poslu nije došao pa je Mrvalj morao raditi. Xhafer Lulaj se također nije pojavio, a poziv mu je poslan na adresu u Austriji.

Nastavak suđenja bit će u svibnju.

Riječ je o USKOK-ovu predmetu u kojem su 22 osobe optužene za šverc više od dvije tone marihuane od početka 2003. do kraja 2005. godine. Vrijednost droge procjenjuje se na 11 milijuna kuna.

Varga je na prvom suđenju osuđen na osam godina, a istom odlukom  oduzeta mu je imovina vrijedna 2,8 milijuna kuna. Željku Tenodiju izrečena je kazna od devet godina, Svetislavu Damnjanoviću sedam, Ivanu Iliću i Rami Reci šest, a ostalima između dvije i četiri godine.

Komentara 1

BU
bulldo01
04:45 01.05.2010.

Ovo je sramota hrvatskog pravosuđa da čovika drže u pritvoru 4ipo godine sramotaTO NEMA NIGDI još za travu koja je u nizuzemskoj legalna.A velika podrška Ivanu Vargi velikom čovjeku velikog srca.KRALJ!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije