Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDOZIRAO SE

Suđenje bivšem hokejašu za smrt manekena Mattea Govedarice opet odgođeno

policija
Foto: Davor Javorović/Pixsell
03.03.2017.
u 14:47

Rasprava je odgođena kako bi idući puta, prije nego Šprljan iznese svoju obranu, u sudnici svoj iskaz moglo dati dvoje novopredloženih svjedoka

Četvrti put za redom odgođeno je suđenje bivšem hokejašu Endiju Filipu Šprljanu (43) koji je optužen da je u svom stanu na zagrebačkim Ravnicama u kolovozu prošle godine omogućio trošenje droge te da nije pružio pomoć manekenu Matteu Govedarici (21) koji je preminuo nakon što se predozirao s heroinom i još nekoliko vrsta droge. 

Nakon što su rasprave odgađane jer se Šprljan najprije razbolio, a zatim otkazao punomoć odvjetnici te je potom i pretučen pa nije mogao doći na sud, ovaj put taj bivši hokejaš se uredno pojavio na ročištu, ali je njegov odvjetnik Igor Skupnjak sudu predložio nekoliko novih dokaznih prijedloga, među kojima i ispitivanje dvoje novih svjedoka koji su bili u stanu prije nego je cijelo društvo izašlo u provod u jedan zagrebački noćni klub. 

Rasprava je odgođena kako bi idući puta, prije nego Šprljan iznese svoju obranu, u sudnici svoj iskaz moglo dati dvoje novopredloženih svjedoka i to na okolnosti da li se u stanu konzumirala droga prije izlaska nakon kojeg je Govedarica preminuo.

Tužiteljica se usprotivila provođenju novih dokaznih prijedloga pod obrazloženjem kako smatra da su "predloženi dokazni prijedlozi nevažni, te da su usmjereni na odugovlačenje postupka".

>> Bivši hokejaš optužen za smrt manekena koji se predozirao u njegovu stanu

>> Pretukli hokejaša kojem sude za smrt manekena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije