Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjelja odluke za Europu
Povratak na članak

Sudbina Italije u rukama dijaspore

Ne izglasaju li se promjene, postoji opasnost od pada u provaliju – upozorava Renzi, a u Beču se populist Hofer sprema za vlast

Komentari 7

VU
vulica
12:14 04.12.2016.

"Demokrati, borci za ljudska prava, borci za slobodu mišljenja i izražavanja"vaša "demokracija"je plitka u nju vam nitko ne vjeruje. Pitanje je tko vas plača, za koga raditr, jer vaše novine nitko ne kupuje?

VL
Avatar Rinzaj
Rinzaj
09:11 04.12.2016.

pa ne može Grillo smirivati tržišta, tržišta je umirio Mario Draghi, koji je naglasio da neće dopustiti spekulacije s talijanskim sustavom ukoliko odgovor na referendumsko pitanje bude negativno. S druge strana sve da pobjedi opcija DA i prođu ustavne reforme, Renzijeva politika je davno završila, u svom smislu, svojoj supstanci i u svojoj racionalnosti. Val promjena očekuje Europu, ljudi se okreću novim politikama ma koliko bile nejasne, jer je neoliberalizam naprosto iskočio iz tračnica.

VL
AP
apolon
10:38 04.12.2016.

Glavni krivac pojave te nastavak jacanja same dezintegracije unutar EU je Euro!!!

VL
PE
PeroJoso
09:46 04.12.2016.

ni jedan "desnicarski" politicki pokret u europi nije zasnovan na ekstremnoj ideologiji, dok ideologija trenutno vladajucih neoliberalnih ili kakvih god bezlicnih stranaka jest ekstremna u svom nastojanju unistenja nacionalnih drzava i nekontroliranom uvozu sveg svjetskog smeca, te prisiljavanju drzava EU da iste putem kvota svi prihvate. Od kud pravo Obami i Merkelici da talijanima sugeriraju za koga i sto ce glasati na vlastitom referendumu, dok za isto Rusiju osuduju.

VL
AP
apolon
10:34 04.12.2016.

Da vjerujem da ce referendum u Italiji rezultirati nastavkom dezintegracijskog procesa EU sto u prijevodu znaci da ce nakon referenduma Mateo Renzi odstupiti..!

VL
GL
GLADIATOR
08:58 04.12.2016.

Samo Jugoslavenima smeta dijaspora....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.