Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

Sudarili se tramvaj i vatrogasno vozilo, dvoje ozlijeđenih

nesreća (1)
Foto: Vanja Moskaljov
1/12
28.03.2010.
u 13:44

U vatrogasnom vozilu su se nalazila četiri vatrogasca od kojih je jedan zadobio posjekotinu na glavi no nije tražio liječničku pomoć.

Žureći na intervenciju vatrogasno se vozilo dana u 13 sati na zagrebačkom križanju Avenije Dubrava i Ulice Klin sudarilo s tramvajem broj 4 nakon čega je zbog siline udarca završilo prevrnuto na bok s većom materijalnom štetom.

U vatrogasnom vozilu su se nalazila četiri vatrogasca od kojih je jedan zadobio posjekotinu na glavi no nije tražio liječničku pomoć. Iz vozila je zbog oštećenja spremnika zapremine 500 litara na cestu iscurila pjena za gašenje.

Na prednjem dijelu tramvaja broj 4 nastala je također veća materijalna šteta, dok su putnici prema izjavama očevidaca, popadali na pod u trenutku nesreće. Dvoje putnika iz tramvaja je prema inforamcijama PUZ-a zadobilo lakše tjelesne ozljede, od kojih je jedan muškarac primljen u KBC Rebro.

Tramvajski promet bio je obustavljen sat vremena, dok se cestovni promet otežano odvijao. Iz PUZ-a nisu iznosili informacije o krivcu ove prometne nesreće, dok su okupljeni svjedoci na njezinom poprištu izjavljivali i da su vatrogasno vozilo, ali i tramvaj prošli kroz žuto svjetlo na semaforu.

“Luda” prometna nedjelja u gradu Zagrebu je “začinjena” i lančanim sudarom u podvožnjaku Slavonske avenije sa Savskom cestom u kojem je sudjelovalo deset vozila. Na sreću samo s materijalnom štetom.

Komentara 22

TH
than
18:31 28.03.2010.

A sto vam nedostaje slika tramvaja ? Prolazio sam onuda. Tramvaj je jos gore prosao. Cudo da je samo dvoje ozljedjeno u tramvaju sa time na sto je licio...

HT
Hodi_tamo
22:07 28.03.2010.

Prvi put cujem da je CACIC Vatrogasac? Da tramvaj nije vozio u rikverc?

Avatar GERO2
GERO2
18:10 28.03.2010.

To je upravo ono vozilo za koje je Mesic dobio mito.I zato bi trebao vratiti da mogu kupiti novo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije