Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željeznička nesreća

Sudarili se teretni i putnički vlak u Sloveniji, 32 ozlijeđenih

Sudar vlakova
AFP
26.08.2011.
u 18:13

U sudaru vlakova u Sloveniji ozlijeđeno je 32 ljudi, među kojima osmero teže. Promet je na dom dijelu pruge obustavljen, a utvrđuje se uzrok nesreće.

U sudaru teretnog i putničkog vlaka koji se dogodio u petak oko 14.30 sati blizu željezničkog kolodvora Jesenice u Sloveniji ozlijeđeno je 32 ljudi. Kako javlja 24ur, osmero ljudi teže je ozlijeđeno, a jednog su putnika hitno prevezli helikopterom u bolnicu u Ljubljani.

Prema prvim informacijama, vlakovi su se sudarili jer je putnički vlak prerano krenuo, još dok strojovođa nije dobio znak da može napustiti kolodvor. Svjedoci nesreće kazali su da je jedan od strojovođa izašao iz lokomotive nakon što je shvatio da će se vlakovi sudariti te se uspio spasiti.

Policijski očevid je u tijeku, nakon čega će biti poznato više informacija. Promet na pruzi Jesenice – Ljubljana trenutačno je zbog očevida obustavljen.

Komentara 10

JO
jolly
07:02 27.08.2011.

Dva vlaka u Sloveniji u isto vrijeme. Čudo bi bilo da se nisu sudarili.

Avatar morski covik 3
morski covik 3
19:51 26.08.2011.

Kompozicija se dijelom nalazila u Austriji a dijelom u Hrvatskoj.

SI
Slo_Istran
02:15 28.08.2011.

o jeb***, kakvi komentari na vijest... nisu za đabe napisali amerikanci iz ZG veleposlanstva u depešama, da se spor oko granice vuče i zbog hrvatskog kompleksa manje vrijednosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije