Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u njemačkoj

Sudar aviona: Najmanje 8 osoba poginulo među njima i troje djece

zrakoplovna nesreća, avion (1)
REUTERS/Pixsell
08.12.2012.
u 23:40

Nesreća se dogodila u subotu popodne oko 30 kilometara sjeverno od Frankfurta. I dalje nije poznato zbog čega je došlo do sudara u zraku

Najmanje osam osoba poginulo je kada su se u subotu popodne dva mala zrakoplova sudarila u zraku oko 30 kilometara sjeverno od Frankfurta te se zatim srušila na tlo, pišu strani mediji. Prema prvim izvještajima njemačke policije i hitnih službi među poginulima je i troje djece. Na mjesto nesreće izašla je policija, vatrogasci i osoblje hitne pomoći. I dalje nije poznato zbog čega je došlo do sudara u zraku. U vrijeme nesreće vrijeme i vidljivost bili su dobri. Istraga o nesreći je u tijeku.

>> Pet osoba poginulo u sudaru dvaju zrakoplova u Kanadi

Ključne riječi

Komentara 1

AA
aabbcc
10:27 09.12.2012.

. Nista ne pise... Koliko su uspjeli smanjiti broj zaposlenih kontrolora leta u toj zracnoj luci ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije