Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uočili nedostatke

Sud optužnicu protiv Mladinea vratio na doradu ŽDO-u

\'15.02.2008., Ksaver, Zagreb - Vinko Mladineo, direktor Fonda za zastitu okolisa i energetsku ucinkovitost.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/Pixsell
15.06.2012.
u 10:53

Sud je uočio nedostatke tijekom istrage koje treba popraviti. ŽDO ima rok od deset dana za nadopunu istrage

Optužnica protiv Vinka Mladinea, bivšeg šefa Fonda za zaštitu okoliša, vraćena je Županijskom državnom odvjetništvu na ispravak. Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda zauzelo je stav da tijekom istražnog postupka postoje nedostaci koje treba ispraviti. 

ŽDO ima rok od deset dana za nadopunu istrage. Inače, Mladineova obrana tražila je odbacivanje optužnice smatrajući da su prošli svi rokovi za njezino podizanje. 

>>V. Mladineo izvlačeći novac za HDZ oštetio Fond za 1,6 mil kn?

Nakon očitovanja o tom zahtjevu obrane trebalo se očitovati tužiteljstvo, koje je to učinilo na današnjem optužnom vijeću. 

Komentara 1

TO
Toni50
13:51 15.06.2012.

Bolesni sitemi funkcioniraju i krpanjem doradama i propravljanjem prilagođavanjem i muljanjem i isoravljanjem po naružbi ! Sud jadnu zbunjenu jeftinu optužnicu protiv Mladinea vratio na doradu ŽDO-u da namažu više da se lakše diše ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije