Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EGIPAT

Sud naredio puštanje Mubaraka na slobodu

hosni mubarak
Reuters/PIXSELL
21.08.2013.
u 15:04

Sud je odlučio da će Mubarak biti pušten u korupcijskom slučaju koji je bio posljednji pravni razlog za njegovo držanje u zatvoru

Bivši egipatski predsjednik Hosni Mubarak mogao bi biti pušten iz zatvora u četvrtak, rekao je njegov odvjetnik za Reuters. Sud je odlučio da će Mubarak biti pušten u korupcijskom slučaju koji je bio posljednji pravni razlog za njegovo držanje u zatvoru.

Mubaraku se još sudi za naređivanje ubijanja prosvjednika tijekom narodnog ustanka 2011. godine u kojemu je on sam zbačen. Međutim, za taj je slučaj odslužio maksimalno vrijeme pritvora. Prošle je godine osuđen na doživotni zatvor jer nije spriječio ubijanje prosvjednika, no sud je početkom ove godine naredio njegovo puštanje i novo suđenje.

>> Hosni Mubarak izlazi na slobodu tijekom sljedećih 48 sati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije