Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbijene žalbe
Povratak na članak

Sud MUP-u: U roku 10 dana izručite Mustača Njemačkoj!

Odvjetnik koji zastupa Đurekovićevu udovicu, Siniša Pavlović, rekao je da postoji "teorijska mogućnost da Europski sud za ljudska prava u Strasbourgu spriječi izručenje Zdravka Mustača Njemačkoj".

Komentari 10

TA
tamanitelj
16:21 16.04.2014.

Ode Mustač da pravi društvo Perkanu , tu može još pomoći drug Peđa on je stručnjak za pravo ali i za pivo,, moram dodati da bi bilo poželjno poslati i ostale udbaše koji su još na slobodi

VL
KA
kafka
16:22 16.04.2014.

Da li taj čovjek uopće ima pojma u kakvim je sve zločinima učestvovao? ?? Ili mu je to bio samo posao kao npr. naplata kazne za parkiranje.

VL
XA
xaron
16:24 16.04.2014.

Sad možemo očekivati da vlada u Saboru pokrene Lex Mustac. Pa neće ga valjda izdati i pustiti da trune u Njemačkom zatvoru kao Perkovic.

VL
OB
Objektivno...
16:35 16.04.2014.

Sada će Perković imati s kim igrati preferans i ajnc

VL
ET
etrange12351
16:50 16.04.2014.

Kakvo je ovo lupanje gluposti sa naslovom "Sud MUP-u: u roku 10 dana izručite Mustača Njemačkoj!". Pa koliko mi je poznato sud dogovara datum i vrijeme izručenja, a nakon toga MUP po nalogu suda osobu sprovede do aerodroma i na ulazu u avion predaje osobu tijelima države u koju se izručuje! Ne branim Mustača i treba ga izručiti ali također tako treba i proučiti proceduru izručenja a ne pisati gluposti i obmanjivati javnost time da MUP izbjegava izručenje

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
19:13 16.04.2014.

Vodite ga, ako Boga znate. Vodite ga što prije. Meni su takvi sjebali cijeli život a ja sam samo zrnce pijeska u njihovoj pustinji. Vodite ga ne bili se njihova umreženost pokidala i oslobodila Hrvatsku. Dok god je Glavni svjetniknik na Pantovčaku njihov čovjek Hrvatska nema šanse za izlazak iz tog udbokomunističkog košmara. Vodite ga što prije da se meta EUN usmjeri ka nekome drugome jer puna ih je Hrvatska na svim funkcijama kojima nisu dorasli.

VL
DO
doktorica
07:24 17.04.2014.

koliko priprema i odgađanja da se predaju ovi stari udbaši,ali zato se hapse liječnici bez pardona...

VL
MI
miscevicstojan
18:09 16.04.2014.

Desi li se ovo izručenje, pitam se je li ikada igdje izručen šef tajnih službi nekoj stranoj državi!? Koliko je smrti skrivio, sigurno manje od bilo kojeg šefa CIA-e, pa amerikancima ne pada na pamet takvo nešto, ne branim ga, ali što je s hrvatskim nacionalnim interesima!?

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
17:29 16.04.2014.

Ocekujemo od Hrvatske Vlade da odgovori istom mjerom Njemcima. Hrvatsa Vlada treba traziti izrucenje Njemackih celnika tajne sluzbe za koju je radio pokojni spijun. Gradjani zele znati za koju je Njemacku sluzbu radio pok. Spijun. Sta je tamo radio, koje je drzavne vojne tajne odavao Njemcima, koliko je sve to imalo udjela u konfliktu 90-ih u nasoj zemlji. Stititi teroristu ovakvog kalibra, liak koji je namjestao rat citavoj nasoj zemlji, izvodio politicku sistematicku propagandu na kojoj bi mu i sam Goebbels pozavidio, petljao s nacionalnim bogatstvom, naftnom industrijom i sto cuda, to moze poremecen um, ili Veleizdajnik vlastitoga naroda izvesti. Znaci da ako nam se ponovi isti slucaj, da nam kriminalci i raznorazni teroristi orkestriraju konflikt na nasu naciju, mi se ne smijemo braniti, jer riskiramo da nam drzavnu policiju domaci izdajnici izruce strancima. Nasa drzava nije pravna drzava, u nasoj drzavi ne postoji institucija koja stiti drzavu i gradjane od esternih napada na zemlju, imamo eklatantan primjer u ovom slucaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.