Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskok utvrdio
Povratak na članak

Suci Ustavnog suda nisu primili mito kako bi ukinuli pravomoćne presude u predmetima Hypo i INA-MOL

Nakon provedenih izvida nije utvrđeno postojanje sumnje u počinjenje kaznenog djela - stoji u priopćenju.

Komentari 3

DU
Deleted user
15:35 12.04.2017.

Ne bi oni iz prazne..Damir Dolović ni slučajno! a ni kolega mu koji je priznal..

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
19:04 12.04.2017.

O dobri naš Hrvatski Bože, sidji pa vidji, kako se u Lijepoj našoj sumnjiče (ni krivi, niti dužni) časni suci Ustavnog suda, koji po Božijoj pravdi i hrvatskim zakonima ukidaju presude neznalica iz Vrhovnog suda. Ovi su samo ispravili strašnu nepravdu učinjenu tvojem izaslaniku Mesiji Ivi, kojega hrvatsko pravosudje proganja, pravog i zdravog, kao vrag griješnu dušu. Iako su časni suci predloženi po Mesiji Ivi, njih je izabrao nepristrasni hrvatski sabor, a dali su i prisegu, Tebi i Tvojem vjernom narodu da će suditi samo po Božjim i hrvatskim zakonima. Istina svaka pravda nešto i košta, a cijenu će platiti dični hrvatski dvonošci sitnog i krupnog zuba. Medutim ovi su oduvijek bili spremni plaćati danak, kako u krvi, tako i u talirima ili dolarima, a tek sada im isto ništa ne znači, jer su svoji na svome, sa NATO puškom na hrvatskom ramenu i minusovom Visa platnom karticom u hrvatskom, džepu.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:15 12.04.2017.

to je tuđmanova obećana švicarska

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.