Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKI NAPUTAK
Povratak na članak

Hrvatski građani koji traže američku vizu mogli bi prolaziti strože provjere

Mogu tražiti sve brojeve telefona, e-mail adrese i korisnička imena na društvenim mrežama koje su koristili u zadnjih pet godina

Komentari 11

DU
Deleted user
09:01 25.03.2017.

nije ni čudo....svaki lopov istočno od Alpa ima hrvatsku putovnicu....dijelilo se šakom kapom...

VL
Avatar lvan12
lvan12
12:02 25.03.2017.

Glavno da oni imaju slobodni prolaz u EU i Hrvatsku bez ikakvih viza i provjera

VL
DU
Deleted user
14:02 25.03.2017.

Sigurno je i za ovo kriv Trump

VL
RO
robertbruckner
11:51 25.03.2017.

Niko od nas nece dozivjeti sto godina, vani kad covjek dodje prva dva mjeseca je prelijepo, a onda covjek padne u podrum i dosta mu je da neko rece idemo doma, vani covjek mora prekrizit prvih 5 godina proöazit ce psihicki pakao pa si skratiti zivoz za najmanje 5-10 godina i stalo ce se pitati sta mi je to trebalo i jedan ce optuzivat drugog, naravno da vrijeme sve lijeci a kad covjek dodje u 50 pisi kuci propalo je sve sta imas, izgubio djecu koja ostaju za uvijek vani, izgubio roditelje koji su ili starci ili su na umoru ili su mrtvi, nisi vidio sestru, brata prijatelja, birtije, plesova slavlja-svakom zelim da jednom proba strani svijet, ono sta covjek prespara nije vrijedno onih psihickih patnji koje covjek vani ima, naravno da toga svega ima i doma ili iskljucivo financijskih problema a vani nemas finacijskih ali imas svih ostalih i ne mozes niko se izjadat.

VL
Avatar reference
reference
13:15 25.03.2017.

pa kad slabo dudlate, treba to malo bolje

VL
NE
Neutralac
18:55 25.03.2017.

Pa tako i treba... svaka zemlja se brani na svoj nacin... Da ne bi mozda trebao VIP tretman za hrvate.... ha ha... budimo realni.

VL
RO
robertbruckner
11:44 25.03.2017.

Ovo je lose ali nije nista starsno, u ameriku bolje da nejdete, onaj ko nema skole nema sta tamo trazit, a jezik nezna niko jer doma mladi neceju ucit niti njemacki niti engleski, uce ono sta moraju.

VL
Avatar mason
mason
17:00 25.03.2017.

Ja na slici vidim da Trump uci kako da vozi kamion.Ocito da mu politika ne ide pa se sprema da ide u vozace kamiona.

VL
VL
????
21:17 25.03.2017.

Neka postroži, ionako ne znam tko želi putovati u tu vukojebinu koja je leglo i lijevoliberalnog zla kojim su zarazili Europi i protestantske hereze. Koja izmišlja nevladine udruge preko kojih reketari male zemlje poput Hrvatske, Mađarske ili Poljske, koja financira izvješća o tobožnjem fašizmu u Hrvatskoj. Nisam nikad ni namjeravao posjetiti tu umjetnu tvorevinu, a sada ću još manje otići tamo. Da sam ja kojim slučajem na vlasti izbacio bih ih iz one utvrde u Buzinu, skupa s njihovim NGO-ovima, a s njima bi letili i diplomati iz UK-a, Francuske, Rusije, Turske i Njemačke, ionako svi podupiru naše neprijatelje na ovaj ili onaj način.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.