Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loš dan za krađu

Stresla ga struja, pao sa 7 metara, a čeka ga i razgovor s policijom

'crna...zgb17.08....2006.. vrapce-opeceni u kradji u trafostanici snimio:boris scitar'
'boris scitar'
08.08.2010.
u 22:15

S. A. je pokušavao skinuti bakreni kabel kojim se strujom napajaju vlakovi, no odjeknula je eksplozija. Teško ozlijeđen završio je u bolnici

Dok se penjao na sedam metara visok stup kako bi ukrao bakreni vodič, u subotu oko 12.30 sati u Mićevcu na južnom kolosijeku Zagreb – Klara, 25-godišnji S. A. nije niti slutio da će se zbog svoje nepromišljenosti jednom nogom naći u grobu.

Pomagač na policiji

Na spomenuto je mjesto stigao zajedno s prijateljem S. S. (24) u namjeri da presijeku bakreni kabel kojim se strujom napajaju vlakovi kako bi ga poslije, najvjerojatnije, prodali kao sekundarnu sirovinu. Stariji se muškarac popeo na stup, a kada je pokušao kliještima presjeći žicu, začulo se samo "bum"! Struja je zaiskrila, dobro ga stresla te je nesretnik pao na tlo. Nekim čudom uspio je preživjeti strujni udar te je vozilom Hitne pomoći prebačen u Kliniku za traumatologiju, gdje se liječnici bore za njegov život.

Ozljede su prilično opasne jer ima razderotine tjemena, opečeno mu je lice, a opekline ima i po ostalim dijelovima tijela. I dok se nesretnik oporavlja u bolnici, njegov pomagač u bizarnoj krađi završio je u policijskoj postaji. Policija je, naime, 24-godišnjaka zbog krađe privela na obradu, a istu će proceduru morati proći i ozlijeđeni čim mu bude bolje.

Lopova uhvatili radnici

Policija je inače uhitila i 23-godišnjeg E. R., kojeg sumnjiči da je također u petak u krugu Industrogradnje u Donjoj Lomnici demontirao oko 200 metara visokonaponskog upravljačkog izoliranog kabela kako bi ga ukrao. Osumnjičeni je kabel već prebacivao preko ograde, iza koje ga je čekao pomagač. Primijetili su ih zaposlenici i pozvali policiju. Uspjeli su 23-godišnjaka zadržati, a nepoznati je muškarac pobjegao.

Komentara 18

OB
-obrisani-
22:19 08.08.2010.

Ajme kako se pojedinci utrkuju tko će napraviti veću glupost! Ovo je jedan od mojih favorita!

CI
cickova
09:49 09.08.2010.

@Bandit: (General Packet Radio Service) je protokol koji omogućava prijenos podataka bežičnim putem kroz GSM mrežu GPS-Global positioning system... ono kaj si ti zaprao mislil

TU
Tupislav
22:37 08.08.2010.

A kako drugčije \'|•¿•|\'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije