Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U SELINAMA

Stravični prizori s mjesta ubojstva gdje je sin ubio oca i teško ozlijedio majku

U kući kod Zadra pronađen mrtav muškarac i ozlijeđena žena, uhićena jedna osoba
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
25.07.2022.
u 13:21

Mladić (26) je priveden te je trenutačno smješten na Odjelu psihijatrije Opće bolnice Zadar. Zločin se dogodio u vikendici u središtu Selina, a prozori i vrata na vikendici uprljani su krvlju.

Mještane Selina nedaleko od Zadra šokiralo je stravično ubojstvo i pokušaj ubojstva koje se sinoć dogodilo. Naime, 26-godišnjak je ubio svoga oca te je pokušao ubiti i majku. Ženu je teško ozlijedio, no ona je izvan životne opasnosti, pišu 24 sata. 

Mladić (26) je priveden te je trenutačno smješten na Odjelu psihijatrije Opće bolnice Zadar. Zločin se dogodio u vikendici u središtu Selina, a prozori i vrata na vikendici uprljani su krvlju. 

Podsjetimo, PU zadarska zaprimila je dojavu da se na području Selina kod Starigrada u obiteljskoj kući nalazi tijelo muškarca te da je jedna ženska osoba ozlijeđena. Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici izašli su na mjesto događaja, gdje su pronašli mrtvo tijelo muške osobe, a ozlijeđenoj ženskoj osobi pružena liječnička pomoć te se nalazi izvan životne opasnosti.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Svračak
Svračak
18:11 25.07.2022.

Nama je nepojmljivo kada protestanti i sjevernjaci spraše djecu nakon srednje od kuće. Mi našima udovoljavamo do pred mirovinu.

DU
Deleted user
17:56 25.07.2022.

Napraviš ovakvu kuću i onda te ubije dijete. Za koga si radio

AT
ATG
14:22 25.07.2022.

Sramotno je parazitiranje na ovakvoj tragediji - i opisi i objava fotografija. Poštujte barem malo privatnost žrtava. Gdje je nestao čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije